İleride Alacağım PC İçin Önerileriniz Neler Olur?

Reaksiyon skoru
4
Dostlar merhabalar iyi günler, yakın bir zaman diliminde bir MacBook ve Ps5 almıştım ve açıkçası performanslarından da memnunum, ancak bilgisayar toplamak da bir heves ve gerçekten oyun fiyatları olsun oyun çeşidinin fazlalığı olsun ps5 ten kat kat iyi kalıyor. Açıkçası yakın bir zaman diliminde olmasa da üniversite başladığında işkura girip yaz içinde de çalışıp para biriktirmeyi planlıyorum. Pc yi muhtemelen 40-70 arasında bir bütçe ile toplamak istiyorum, aklımda parça parça fırsatlar oldukça parçaları almak. Ekran kartı olarak açıkçası skalam çok geniş ama radeon kartlara karşı ön yargım da mevcut. Açıkçası 5060ti 16gb tan başlayarak 5070, 4070 gibi kartlar ilgimi çekiyor. Elimde 2k 180hz bir monitör mevcut halihazırda, harici klavye mouse ve kulaklık tavsiyelerine de açığım. Özellikle hafif ve sensörü iyi mouse arayışındayım fiyatları makul seviyede oldukça tabii, klavye olarak da bu tok sesli klavyeleri çok beğeniyorum. Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum dostlar. (Ek olarak, sistemi muhtemelen toplayıp 4-5 sene ellemeyeceğim, bunu düşünerek sizce ryzen bir sistem mi yoksa intel bir sistem mi daha mantıklı.)

Son düzenleme:
Sizden ricam anlık fırsatlardan olabildiğince beni haberdar etmeniz
Telefon numaranı ver arkadaşlar direkt dönsün 😀
Şaka bi yana pc toplarken anlık indirimleri kaçırmamak için nakit yada kredi kartın olacak. O yüzden hangi bileşenin ne zaman indirim yada bindirime gireceğini bilemez kimse

Geri