Yardım Ramler Kullanılmışmı Geldi

Reaksiyon skoru
3
amazondan ram aldım

CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5
öyle kalitesiz çakma gibi durmuyo ama yanında powersupply vardı o biraz kutuyu ezmiş bende şüpelendim acaba açılmışmı diye ramlerin pinlerde iz var çizik var test mi edilmiş yoksa kullanılmışmı anlayamadım sizce iade vereyimmi yoksa takıp devammı
fotoğraftaki gibi kutu ama jelatinler kesilmemiş ağırlıktan sanki patlamış gibi ne yapmalıyım
(o power supply ı zaten iade ye gönderdim biliyorum sorunlu olduğunu)

Ekler

• IMG_2935.webp
    IMG_2935.webp
    339.7 KB · Hit: 58
  • IMG_2932.webp
    IMG_2932.webp
    92.3 KB · Hit: 57
Pinlerde iz olabiliyor her ürün fabrikadan kusursuz çıkmıyor, ürün sıfır büyük olasılıkla

amazondan ram aldım

CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5
öyle kalitesiz çakma gibi durmuyo ama yanında powersupply vardı o biraz kutuyu ezmiş bende şüpelendim acaba açılmışmı diye ramlerin pinlerde iz var çizik var test mi edilmiş yoksa kullanılmışmı anlayamadım sizce iade vereyimmi yoksa takıp devammı
fotoğraftaki gibi kutu ama jelatinler kesilmemiş ağırlıktan sanki patlamış gibi ne yapmalıyım
(o power supply ı zaten iade ye gönderdim biliyorum sorunlu olduğunu)
Paketinin koruma bandı duruyor muydu açılmış mıydı?

duruyo ağırdı o psu onun sallanmasıyla ezilmişti o bantlar hala duruyodu tırnak izi kesilme falan yoktu
O zaman açılmamıştır ki zaten amazon satıcı gönderen yazmışsın. Kullanılmış veya açılmış göndermezler. Amazon depodan alman lazım öyle yollamaları için. Ramler uzun süre depoda beklediyse içi ufaktan tozlanabilir izlenebilir, normal bunlar. İade etme uğraşma bence.

ilk fotodaki çizik var dediğin yeri anlamadım işaretleseydin keşke

O zaman açılmamıştır ki zaten amazon satıcı gönderen yazmışsın. Kullanılmış veya açılmış göndermezler. Amazon depodan alman lazım öyle yollamaları için. Ramler uzun süre depoda beklediyse içi ufaktan tozlanabilir izlenebilir, normal bunlar. İade etme uğraşma bence.
bi takacağım denyeceğim çalışmassa expo fln iade
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk fotodaki çizik var dediğin yeri anlamadım işaretleseydin keşke
altlara bak orda takılmış gibi ama fabrikada test etmiş olabilirler

bi takacağım denyeceğim çalışmassa expo fln iade
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

altlara bak orda takılmış gibi ama fabrikada test etmiş olabilirler
çizik dediğin kısmı işaretleyip tekrar foto atar mısın zahmet olmazsa

Geri