Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

Geçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi çözmüştü. Yine aynı sorunu yaşarsan eğer hala elindeyse bir de eski kart ile dene.

Geçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi çözmüştü. Yine aynı sorunu yaşarsan eğer hala elindeyse bir de eski kart ile dene.
Hocam eski kartı takınca sıkıntı çıkmıyo en az 3 defa bios sıfırladım 3 4 defa temiz kurulum yapmak zorunda kaldım

Sistem açıldı herşeyi kurdun ve windows da siyah ekran aldın doğru mu anladım
Şu an ağ ile güvenli moda alıp manuel olarak driver kurdum sıkıntı yok gibi şimdilik ama mide bulandırdı yine güncelleme vs olduğunda her seferinde böyle sıkıntı mı çıkacak yani

Evet arkadaşın dediği gibi en azından şuan windows kurulu bios sıfırlamayı tekrar olursa güncellemeyi dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,694
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri