Peşin Fiyatına Taksitle Nereden Buzdolabı Alabilirim ?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,545
Bütçe
35
Dostlar 15 beki daha fazladır bizde olan buzdolabımızın artık ömrü doldu bir kere sıfır motor aldık tabi orijinal kadar kaliteli değil oda garip sesler yapmaya başladı kısaca ömrü doluyor bende bi bu kadar daha kullanılabilecek geniş bir dolap arıyorum ha tabi eskinin kalitesi olur mu orası tartışılır ama güzel bir dolap arıyorum üzmeyecek

Dostlar 15 beki daha fazladır bizde olan buzdolabımızın artık ömrü doldu bir kere sıfır motor aldık tabi orijinal kadar kaliteli değil oda garip sesler yapmaya başladı kısaca ömrü doluyor bende bi bu kadar daha kullanılabilecek geniş bir dolap arıyorum ha tabi eskinin kalitesi olur mu orası tartışılır ama güzel bir dolap arıyorum üzmeyecek
Hepsiburada çamaşır makinesine filan yapıyor buzdolabınada yapar büyük ihtimalle oraya bir bak hocam

Hepsiburada çamaşır makinesine filan yapıyor buzdolabınada yapar büyük ihtimalle oraya bir bak hocam
varmış bende ona bakıyordum şimdi ama pek yorumu olan ürünler yok aga bilemedim öneriye açığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne yapıkrediymiş arkadaş sadece ona var 6 taksit

varmış bende ona bakıyordum şimdi ama pek yorumu olan ürünler yok aga bilemedim öneriye açığım

ne yapıkrediymiş arkadaş sadece ona var 6 taksit
Koç Büllüğü Bilirsin :kizginpeepo:

Hepsiburada Üzerinden Buldumda Satıcıyı Biraz Araştır .

Trendol Medimarkt Satıcılı Buradan Al Gitsin Hocam .

9 Taksit Seçeneği Var Trendyolda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit