🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

Arada böyle haberler görüyorum, manüplasyon olabilir ama markadan soğuttu tabi.

Birde sürekli eksik getiriyorlar

Zincir yerlerden yemek yenmez ya.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Kurt olayının gerceklesme olasılığı neredeyse yuzde 0 zaten pişen bir şeyin içinde çıkamaz hadi kurt yumurtası bulaştı en uygun ortamda o tavuğun 8 saat civarı beklemesi lazim ki siz o kurtcugu görebilesiniz. Ayrıca kadın sonradan açıklama yaptı ve siparişi çocuğunun verdiğini ve siparişin evde beklediğini kabul etti. Son karar sizin tabii
Firmanin açıklaması resimde, açıklamaya gore kadın yemeği 6 saat sonra getirmis

Ekler

• 1000005078.webp
    1000005078.webp
    14.1 KB · Hit: 37
  • 1000005080.webp
    1000005080.webp
    63.3 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
avmlerde yemek yenmez avm popoyesları berbat ama mağazada olanlar en iyi ürünleri kullanıyo

340 liraya hem de kurtlu menü, bedava bence

bu çooook uzun süredir böyle migrosta 260 tl falandı bunun aynısı ama tek fark iki tane sandviç geliyordu 1-2 ay önce

aldım ben bundan leş gibiydi patatesleri direkt çope attım suflede yağ banyosu içinde geldi

bazıları uğraşmamak için önceden pişirip hazır bekletiyor o zaman belki olma ihtimali var
evet bazen ekstra uğraşmamak için kabinde ekstradan et tutuluyor. ilk giren ilk çıkar kuralına da uymayıp gözden kaçırdılar büyük ihtimalle. 3-4 saatlik eti servis etmiş olabilirler. bazı durumlarda da hazırlanan özellikli burgerler fazla yapılabiliyor ve o sıcak zeminde bekleyebiliyor. fireye atmıyorlar.

Geri