❌İndirim Bitti! Gıgabyte X870e Aero X3d Wood Wıfı7 Am5 AMD Ddr5 Anakart 17799 Dip Fiyat

yanlış hesaplama yapmışım :D
Gigabyte X870E Aero X3D Wood anakart modeli ilk olarak 5 Aralık 2025 tarihinde resmi olarak tanıtılmış, ardından Ocak 2026'daki CES fuarında küresel lansmanı yapılarak piyasaya sürülmüştür. [1, 2] dahada yanlış :D olsun yepyeni gıcır gıcır anakart güle güle kullanın hocam LLM neder diye düşünmeyin diye bir iğrenç espride yapayım :D

Gigabyte X870E Aero X3D Wood anakart modeli ilk olarak 5 Aralık 2025 tarihinde resmi olarak tanıtılmış, ardından Ocak 2026'daki CES fuarında küresel lansmanı yapılarak piyasaya sürülmüştür. [1, 2] dahada yanlış :D olsun yepyeni gıcır gıcır anakart güle güle kullanın hocam LLM neder diye düşünmeyin diye bir iğrenç espride yapayım :D
Espiyi anlayana kadar baya zorlandım ama keşke anlamasaydım diyorum :D Sağolun hocam

indirimi devam ediyor bu şahesere sahip olmak isteyen varsa

indirimi devam ediyor bu şahesere sahip olmak isteyen varsa
Şahaser sabah elime ulaştı ağırlık olarak kullanıyorum ben elime bu kadar ağır bir şey almadım :D . Kart yakından çok daha güzel duruyor ve çok sağlam duruyor.

Şahaser sabah elime ulaştı ağırlık olarak kullanıyorum ben elime bu kadar ağır bir şey almadım :D . Kart yakından çok daha güzel duruyor ve çok sağlam duruyor.
Edge ti var msi satilacagini bilsem iyi bi fiyata anında cekicem bunu da iste sıkıntı bonus karta da 975 tl bonus alinabiliyor. Mükemmel kart

Edge ti var msi satilacagini bilsem iyi bi fiyata anında cekicem bunu da iste sıkıntı bonus karta da 975 tl bonus alinabiliyor. Mükemmel kart
Hocam almayı düşünüyorsanız bence satmayı deneyin kart geldikten sonra bir kenara kaldırdım takmayı an bekliyorum DDR5 ram gelse de taksam.

Bende kargo gelince çok şaşırdım korumak için ekstra bişey mi var acaba diye şüphelendim sıradan kasaları yamultur sanki bu ağırlık 😊

2 tane tahta eklediler diye mi :D
Edge Ti da GOT gondermesi de var, ejderha, gerci MSI'ın da maskotu o :)
Gigabytein bu modeli duru gozukuyor, gosterissiz sade ve tahtali :)

Bende kargo gelince çok şaşırdım korumak için ekstra bişey mi var acaba diye şüphelendim sıradan kasaları yamultur sanki bu ağırlık 😊
Bende öyle bir şey sandım sonrasında içinden kartı bir kaldırdım dedim bu ne ? :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane tahta eklediler diye mi :D
Edge Ti da GOT gondermesi de var, ejderha, gerci MSI'ın da maskotu o :)
Gigabytein bu modeli duru gozukuyor, gosterissiz sade ve tahtali :)
4 elementden biri hocam :D ve karşılaştırdığınız anakartdan bir tık daha iyi ve daha kaslı(arka tarafı komple metal ile kaplı). Değiştirmeye değer mi bence hayır2 side efsane

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,478
Üyeler
199,804
Son üye
renac5234

Geri