yanlış hesaplama yapmışımAMD X870E yonga seti ve beraberindeki X870 anakart modelleri 30 Eylül 2024 tarihinde resmi olarak piyasaya sürülmüştür. [1]
Gigabyte X870E Aero X3D Wood anakart modeli ilk olarak 5 Aralık 2025 tarihinde resmi olarak tanıtılmış, ardından Ocak 2026'daki CES fuarında küresel lansmanı yapılarak piyasaya sürülmüştür. [1, 2] dahada yanlışyanlış hesaplama yapmışım![]()
Espiyi anlayana kadar baya zorlandım ama keşke anlamasaydım diyorumGigabyte X870E Aero X3D Wood anakart modeli ilk olarak 5 Aralık 2025 tarihinde resmi olarak tanıtılmış, ardından Ocak 2026'daki CES fuarında küresel lansmanı yapılarak piyasaya sürülmüştür. [1, 2] dahada yanlışolsun yepyeni gıcır gıcır anakart güle güle kullanın hocam LLM neder diye düşünmeyin diye bir iğrenç espride yapayım
![]()
Şahaser sabah elime ulaştı ağırlık olarak kullanıyorum ben elime bu kadar ağır bir şey almadımindirimi devam ediyor bu şahesere sahip olmak isteyen varsa
Edge ti var msi satilacagini bilsem iyi bi fiyata anında cekicem bunu da iste sıkıntı bonus karta da 975 tl bonus alinabiliyor. Mükemmel kartŞahaser sabah elime ulaştı ağırlık olarak kullanıyorum ben elime bu kadar ağır bir şey almadım. Kart yakından çok daha güzel duruyor ve çok sağlam duruyor.
Hocam almayı düşünüyorsanız bence satmayı deneyin kart geldikten sonra bir kenara kaldırdım takmayı an bekliyorum DDR5 ram gelse de taksam.Edge ti var msi satilacagini bilsem iyi bi fiyata anında cekicem bunu da iste sıkıntı bonus karta da 975 tl bonus alinabiliyor. Mükemmel kart
Öyle bir kart ki sen onu almıyorsun o seni alıyor.yapma alirim yapma![]()
Bende kargo gelince çok şaşırdım korumak için ekstra bişey mi var acaba diye şüphelendim sıradan kasaları yamultur sanki bu ağırlıkŞahaser sabah elime ulaştı ağırlık olarak kullanıyorum ben elime bu kadar ağır bir şey almadım. Kart yakından çok daha güzel duruyor ve çok sağlam duruyor.
2 tane tahta eklediler diye miEdge ti var msi satilacagini bilsem iyi bi fiyata anında cekicem bunu da iste sıkıntı bonus karta da 975 tl bonus alinabiliyor. Mükemmel kart
Bende öyle bir şey sandım sonrasında içinden kartı bir kaldırdım dedim bu ne ?Bende kargo gelince çok şaşırdım korumak için ekstra bişey mi var acaba diye şüphelendim sıradan kasaları yamultur sanki bu ağırlık![]()
4 elementden biri hocam2 tane tahta eklediler diye mi
Edge Ti da GOT gondermesi de var, ejderha, gerci MSI'ın da maskotu o
Gigabytein bu modeli duru gozukuyor, gosterissiz sade ve tahtali![]()