bende 32 var 16nın aşağısını neredeyse hiç görmüyom. şu sıralar tlou part 1 oynuyom 23-26gb kullanıyorBir bilgisayar topluyorum malum ram fiyatlarından ne zaman düşer tahmini ve hafif windows 10ltsc kursam oyun discord ve 2 3 uygulama daha acık olsa ram darbogazı olur mu ve yeterli olur mu?
Tlou bildigim kadarıyla pc ye gecirilen portu cok bozuk fazla ram yemesi normal degil mi?bende 32 var 16nın aşağısını neredeyse hiç görmüyom. şu sıralar tlou part 1 oynuyom 23-26gb kullanıyor
diğer oyunlar da 20 dolaylarında
evet bozuk ben de başka şeylerinde sorun yaşıyom da mesela az önce babciden çıktım 21gb falan kullanıyorduTlou bildigim kadarıyla pc ye gecirilen portu cok bozuk fazla ram yemesi normal degil mi?
7800x3d var elimde zaten ama ne kadar fark eder ram miktarışimdi 16gb al ilerde upgrade yapar 16gb daha alırsın duruma göre hocam.
7800x3d alırsan oyunlarda vs. ram ihtiyacı bi nebze daha azalır , normalde oyun oynarken ramlere gider ama 7800x3d 96mb ön belleği sayesinde ramlere gitmeden işini yapıyor bu sayede oyun daha akıcı oluyor
Arkada neler çalışıyorsa artıkevet bozuk ben de başka şeylerinde sorun yaşıyom da mesela az önce babciden çıktım 21gb falan kullanıyordu
Forum,Spotify,afterburner, yt falanArkada neler çalışıyorsa artık![]()
şuanlık yeter ama boşta ram slotu bırak kesinlikle ilerde lazım olursa aynısından takarsınBir bilgisayar topluyorum malum ram fiyatlarından ne zaman düşer tahmini ve hafif windows 10ltsc kursam oyun discord ve 2 3 uygulama daha acık olsa ram darbogazı olur mu ve yeterli olur mu?