144 Hz
Ses Çıkış Gücü:2.0 20w
Renk Gamutu: %93 DCI-P3
Son düzenleme:
Onkyo 2.1 55" ve üstü modellerde var. Bu modelde 2.0 20w var.
144 Hz
Ses Çıkış Gücü: 30W RMS
ONKYO 2.1 Hi-Fi Ses Sistemi
Renk Gamutu: %93 DCI-P3
55 almayacaksan eğer 23k ya 50ınc ve bu özellikler çok iyi fiyat.Onkyo 2.1 55" ve üstü modellerde var. Bu modelde 2.0 20w var.
Parafly ile 23000 civarına geliyor ama alıp almama konusunda kararsızım.
Siz kullanıyor musunuz?55 almayacaksan eğer 23k ya 50ınc ve bu özellikler çok iyi fiyat.
Ben next miniled kullanıyorum ve bu model nextten de daha iyi.Siz kullanıyor musunuz?
next'in hangi modelini kullanıyorsunuz? alıp almamakta kararsızım. TLC C6K geçen 58binlere düştü, onu kaçırdım. nex düşünüyorum ben deBen next miniled kullanıyorum ve bu model nextten de daha iyi.
next'in hangi modelini kullanıyorsunuz? alıp almamakta kararsızım. TLC C6K geçen 58binlere düştü, onu kaçırdım. nex düşünüyorum ben de
elinize sağlık hocam çok güzel olmuş. teşekkür ederimBenim kullandığım 55inc. Eğer 65 alırsanız ses sitemi ve dimming zone daha gelişmiş
Görüntüsüne bakabilirsiniz normal led TV ile kıyaslamıştım
NextStar YE-55IDG11 55'' MiniLED TV
![]()
Televizyon dün kuruldu, herkesin görüntü kalitesi nasıl diye çok merak ettiği bir model olduğundan elimde bulunan SAMSUNG CRYSTAL LED modeli ile kıyaslamak istedim.
Kıyasın amacı marka hakkında kararsız kalıp Samsung, LG vs bilindik marka olsun onların kalitesi yeter diye düşünen ya da kararsız kalanlara yardımcı olmak için. Miniled de olsa marka NEXT ne derece iyidir diye düşünenler için.
Bahsettiğim özelliğe sahip TV fiyatları bu şekilde NEXT 55" TV ise miniled özelliği ile 19.500 TL.
Bu TV...
- eneskaya6
- Cevaplar: 19
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Gelince ekran çerçevr kısımlarını inceleyebilir misin lütfen? Montaj kalitesini merak ediyorumdaİffalcon 50 inç modelini sipariş ettim. Sağ salim gelirse detaylı bir inceleme yaparım.