2k Oyun Monitörü Önerisi

Reaksiyon skoru
56
Bütçe
15000
Selamlar,

r5 3600 ve rtx 2060 ekran kartına sahibim geçtiğimiz amazon indirimlerinde indirimde görünce rtx 5070 ve r7 5700x satın aldım. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum, rekabetçi oyunlar ile çok aram olmasa da arada oynuyorum arkadaşlar ile denk geldikçe vs. ve çokça dizi film izliyorum. Bu kullanımlar için 2k monitör araştırıyorum forumda bir kaç konuda şu monitöre denk geldim;

Nasıldır alınabilir mi?

Ofiste kullandığım monitörde bu hiç oyun demeyimlemedim ama genel olarak ofis işlerinde vs kullanırken oldukça memnunum renkleri vs güzel geliyor gözüme.

Aktif olarak bu markayı ofiste kullandığım için diğer ürünlerine bakmak istedim araştırırkende aşağıdaki monitörü buldum fiyatı uygun geldi geniş açılı bi monitörde hazır sistem yükseltirkende biraz ilgi çekici geldi.
Alınabilir mi başka öneriniz var mı?

Desteklerinizi bekliyorum.

hocam attığın modellerden asusunkini alabilirsin bende asus kullanıyorum 2 yıldır tık yok ayrıca 5070 ile 4k çözünürlülük yorar

hocam attığın modellerden asusunkini alabilirsin bende asus kullanıyorum 2 yıldır tık yok ayrıca 5070 ile 4k çözünürlülük yorar
Benimde ilk tercihim Asus hocam. 34" olanda tam 4k değil Ultra Wide QHD olduğu için zorlamaz ama monitör kalitesi vs şüphe uyandırıyor incelemesi yok fazla.

aldığında güvenilir biryerden al asus un 1080p olanını kullanıyorum 2 yıldır,tertemizhala. başını ağrıtmaz

samsung g5 oled 18500tl'di he tabi en iyi ips en kötü oledden iyidir çünkü yanma olayları falan var ama bütçen 2K ips için gayet yüksek belki oled işine girmek istersin 3-4 daha koyup

samsung g5 oled 18500tl'di he tabi en iyi ips en kötü oledden iyidir çünkü yanma olayları falan var ama bütçen 2K ips için gayet yüksek belki oled işine girmek istersin 3-4 daha koyup
oled monitörün nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı hocam 2k geçicem de acaba oled mi alsam diye düşünüyorum

oled monitörün nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı hocam 2k geçicem de acaba oled mi alsam diye düşünüyorum
1 kez oled kullanan birisi birdaha ips va tn panel kullanamaz sadece bunu biliyorum

okadar fark var yani aralarında

ama ips kadarda rahat değil çünkü parlaklığını çok fazla yükseltmemen lazım oled yanığı vs. oluyor veya olduğu yerde duran pixellerin hareket etmesi falan gerekiyor yoksa yanıyor pixel bunlara dikkat etmek lazım

Q27g41zdf bakabilirsin oled istersen
biraz bütçeni artırman gerekiyor olede

1 kez oled kullanan birisi birdaha ips va tn panel kullanamaz sadece bunu biliyorum

okadar fark var yani aralarında

ama ips kadarda rahat değil çünkü parlaklığını çok fazla yükseltmemen lazım oled yanığı vs. oluyor veya olduğu yerde duran pixellerin hareket etmesi falan gerekiyor yoksa yanıyor pixel bunlara dikkat etmek lazım
vallaha ıps de bile %80 parlaklığı geçmiyorum bişey olmasın diye😅 sanırım oled alıcam ya kime sorsam birkaç daha koyup oled al diyor

Dediğiniz modele de baktım parlaklık kısmı vs çok iyi değilmiş sanırım nereye baksam aynı konudan bahsetmişler bir de otomatik parlaklık kısıyormuş oledin en alt seviyesi diyolar kısaca oyüzden bilemedim. Aktif olarak steam deck oled'de kullanıyorum oledin tadını biliyorum gönül ister pcde de kullanmak ama halihazırda ekran kartı işlemci soğutucu derken güzel bir borca girdim oled için ekstra bütçe ekleyemem muhtemelen samsung dışı modellerde zaten fiyat farkı daha fazla

Dediğiniz modele de baktım parlaklık kısmı vs çok iyi değilmiş sanırım nereye baksam aynı konudan bahsetmişler bir de otomatik parlaklık kısıyormuş oledin en alt seviyesi diyolar kısaca oyüzden bilemedim. Aktif olarak steam deck oled'de kullanıyorum oledin tadını biliyorum gönül ister pcde de kullanmak ama halihazırda ekran kartı işlemci soğutucu derken güzel bir borca girdim oled için ekstra bütçe ekleyemem muhtemelen samsung dışı modellerde zaten fiyat farkı daha fazla
oled biraz sakat iş düşük bütçelerde ama ips için 15K bütçe bence çok çok fazla max 10 12 koyarsın onun üstü artık 3-5 daha koy oled al işi

Panel takıntın yoksa Samsung G65B öneririm kontrast oranı gerçekten çok başarılı ve siyahları OLED e yakın bir şekilde veriyor VA panel ama renkleri bence yeterli ek olarakta akıllı monitör içinde kendi dahili işletim sistemiyle geliyor wifi bağlanıp youtube netflix amazon prime gibi platformlardan dizileri izleyebiliyorsun kumandası falan var ben gece yatarken izliyorum sarıyor.

oled biraz sakat iş düşük bütçelerde ama ips için 15K bütçe bence çok çok fazla max 10 12 koyarsın onun üstü artık 3-5 daha koy oled al işi
10-12 gibi bir bütçe ayırabiliyorum şuan zaten eğer aradaki farka değecek başka önerileriniz varsa diye biraz yüksek yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri