Core Ultra 5 245KF önerebilirim dahili grafik birimi olan 2k daha pahalı buda 8k civarında olmalıİşlemci olarak ne önerirsiniz bu anakart için? RTX 5060 Ti var elimde, ileride 5070 Ti geçmeyi düşünüyorum.
Core Ultra 5 245KF önerebilirim dahili grafik birimi olan 2k daha pahalı buda 8k civarında olmalıİşlemci olarak ne önerirsiniz bu anakart için? RTX 5060 Ti var elimde, ileride 5070 Ti geçmeyi düşünüyorum.
250k 9700x le benzer oyun performansı veriyor çok çekirdekli işlemler için ise 5-10'a katlar 12k ya değceğini asla düşünmüyorum. Ben hibrit kullanım için 250k dan f/p ürün olduğunu düşünmüyorum, şahsen hem iş hem oyun için kullanmaktayım, bir üst seviye 270k ya gerek de duymadım açıkçası12K`ya zaten 9700X varken asla 10-11K etmez. B650M-R 4.5K, bir oyuncu için tartışmaya açık değil.
şu anakart z890m değil de eski nesil x670 olsa bile çok daha hızlı biterdiYalnız anakart Intel falan ama vatan stoğu baya azaldı bı kaç saate stok bitecek gibi duruyor. Fiyat iyi olduktan sonra alıcısı oluyor demek
hocam tuf anakart öneririm 8800tl yeİşlemcilerin(250kplu vs -9700x) benchmark skorlarını karşılaştırıyorum biri 52k diğeri 37k ama amd daha iyi yazılmış bana garip geliyor o yüzden gerçekten bilen biri aydınlatsın. Soket ömrü deniyor bu seviyede işlemci alıp para veren biri senelik pc değiştirmez 3-5 sene götürsün der o zamana zaten amd'de soket değiştirmeyecek mi? Üstüne çekirdek sayısı daha fazla olan intel günlük kullanımda zamanla daha güncel kalmayacak mı mantıken? Bu amdnin tek olayı oyun mu başka bir artısı var mı ? Oyunlar için de asıl olay ekran kartı değil mi? Niye soruyorum;
Ben mimarım ve genelde hikayeli oyun oynarım. İtopyada ultra 7 265k'yı 11kya aldım ve vatandan da 64 gb ram aldım. Bu anakartı alıp işlemci-anakart-ram halletmiş olmak istiyorum. Eğer amd bu kadar iyiyse işlemciyi satıp amd platformunda kurayım sistemi..
Core Ultra 5 245KF iyi bir tercih olur dahili garfik birimi olan 2k daha pahalı buda 8k civarında.İşlemci olarak ne önerirsiniz bu anakart için? RTX 5060 Ti var elimde, ileride 5070 Ti geçmeyi düşünüyorum.
250K Plus'ın rakibi 9600X onu da her yerde yakalayamıyor. Senin kullanım senaryon için ideal ama bir oyuncu için 9600X 9700X varken 250K 270K bunlar alınmaz benim 270K+, 9700X'i her yerde yakalayamıyor, geri kaldığı yerlerde özellikle online rekabetçide fark daha da açılıyor. Tabi almak isteyen alsın ben oyun anlamında para israfı old. düşünüyorum.250k 9700x le benzer oyun performansı veriyor çok çekirdekli işlemler için ise 5-10'a katlar 12k ya değceğini asla düşünmüyorum. Ben hibrit kullanım için 250k dan f/p ürün olduğunu düşünmüyorum, şahsen hem iş hem oyun için kullanmaktayım, bir üst seviye 270k ya gerek de duymadım açıkçası
yok bu 12400le kullanmicam sistemi komple ddr5e geçiricem anakartı filan değiştiripYanlış anlamadıysam, 12400 le kullanmak için alacaksanız bu anakart olmaz. Uyumsuz.
Intel sistem için alınırSelamlar, yakında sistem toplamayı düşünüyordum alınır mı? İyi bir fırsat mı?
Bilgim çok yok yardımcı olursanız sevinirim.
Intel işlemci alacaksan bu anakart al daha iyisi ben görmedim b860 colorful parasındaSelamlar, yakında sistem toplamayı düşünüyordum alınır mı? İyi bir fırsat mı?
Bilgim çok yok yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart tükenmişASUS PRIME Z890M-PLUS WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 7600Mhz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME Z890M-PLUS WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 7600Mhz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
1-2 aya bedava verirler
Intel işlemci alacaksan bu anakart al daha iyisi ben görmedim b860 colorful parasında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakart tükenmiş![]()