Birkai Khan
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Uzun yıllardır airfryer kullanıyorum. Eğer hala airfryer almadıysanız kesinlikle çok büyük bir kolaylık kaçırıyorsunuz. Peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın derim.
H.o, güzel fırsat yakalamışsınız ama hacimde önemli. bende Cosori kullanıyorum. Ama bu modelin olayı farklı. Çift hazneli ve cam hazneli. Haznelerin silikon kapakları da var. Pişirme sonrası dolaba atabiliyorsunuz ve ya bir sonraki öğün için temizliği aşırı kolay oluyor.Cosori aldık geçen sene Kasım ayında 900 liradan hala kullanıyorum
Bu ürünle kıyaslanacak Cosori ancak Dual 8.5 lt modeli olabilir. Ninja Crispi modelinin olayı bambaşka. Sıradan bir airfryer değil.Cosori aldık geçen sene Kasım ayında 900 liradan hala kullanıyorum
Bu arada cosori dual 8.5 olanı da 2200 TL idi Kasım'da, bizzat arkadaşıma aldırdığım için biliyorum hala kullanıyorlar onlar da aşırı memnun o da cam hazneli ışıklıH.o, güzel fırsat yakalamışsınız ama hacimde önemli. bende Cosori kullanıyorum. Ama bu modelin olayı farklı. Çift hazneli ve cam hazneli. Haznelerin silikon kapakları da var. Pişirme sonrası dolaba atabiliyorsunuz ve ya bir sonraki öğün için temizliği aşırı kolay oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ürünle kıyaslanacak Cosori ancak Dual 8.5 lt modeli olabilir. Ninja Crispi modelinin olayı bambaşka. Sıradan bir airfryer değil. Alıntıyı görüntüle
Bende zaten airfryer vardı, aynı fırsatı ben de yakalamıştım satın aldım, birini yaylaya götürdüm. Ben de memnunum. Işıklı olması çokta bir işe yaramıyor açıkçası. Ayrıca camdan görünen kısmı çok ufak. Bu ninja crispi modelinde komple bor cam.Bu arada cosori dual 8.5 olanı da 2200 TL idi Kasım'da, bizzat arkadaşıma aldırdığım için biliyorum hala kullanıyorlar onlar da aşırı memnun o da cam hazneli ışıklı
Dostum bu modelin amacı ve segmenti farklı. Piyasada bunun gibi airfryer yok. Ayrıca Tüm zamanların en ucuz fiyatından 100TL pahalı. Bütçesi olan ve bu airfry'ı almak isteyen olabileceğini düşündüğüm için konuyu açtım. Bu ürünün alternatifi yok. Klasik airfryların alternatifi çok. Onlar indirime giriyor. Ama bu ürünün fiyatı bu civarlarda.Bu fiyata Airfryer almanizi hic onermem. Nerdeyse bedava dagitiyolardi gecen senenin sonunda.
COSORI Dual Blaze Sıcak Hava Fritözü Air Fryer 6.4lt modelinde hem altta hem üstte rezistans var. Altlı üstlü pişiriyor. Onu da çok kullandım.Airfryer yerine şunun daha kalitelisini yapıp geliştirseler çok daha iyi olurmuş. Airfryerın 2 büyük eksiği var. Birincisi alttan da hava dönüyor diyerek sanki alttan da ısıtıyormuş gibi bahsetmeleri ama öyle bir şey yok. Bir de üst üste gelen besinleri iyi pişiremiyor olması. Yani hem dolduramıyorsun hem çevirmen gerekiyor.
Aynı şeyi yazacaktım. Dual blaze kullanıyorum, gayet iyi pişiriyorCOSORI Dual Blaze Sıcak Hava Fritözü Air Fryer 6.4lt modelinde hem altta hem üstte rezistans var. Altlı üstlü pişiriyor. Onu da çok kullandım.