Asus Dual AMD Radeon RX 9060xt

Vynx

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba n11 den
ürünü almak istiyorum acaba alan yada bu satıcıyı kullanan varmıdır?
Sistem ozellikleri:
Amd ryzen 3600
500 w psu gamepower
1 tb ssd
2 tane DDR 4 ram
ek soru
psu sizce yetermi?

Yetersiz hocam psu değişmeniz gerek normalde gold sertifika bir 550 500w psu yeterli olurdu ama gamepower ve genel bronz psu lar 500w densede 400 420 watt verir senin sistemin 340 370- arası watt kullanacak kesinlike bir psu alman gerek

Ayrıca 9060 xt gayet iyi bir seçenek kesinlikle alınır

o psu patlar kral en mantıklısı 750 w ve güveniri 850 w bir psu bronze gold fln farketmez ama bütçe sıkıntı ise biraz daha kısabilrisiniz 600 den aşşa inmeyin ama bronzlar çünkü 450 ye kadar indirir 600 watt bile olsa

Yetersiz hocam psu değişmeniz gerek normalde gold sertifika bir 550 500w psu yeterli olurdu ama gamepower ve genel bronz psu lar 500w densede 400 420 watt verir senin sistemin 340 370- arası watt kullanacak kesinlike bir psu alman gerek

Ayrıca 9060 xt gayet iyi bir seçenek kesinlikle alınır
bilgi için teşekkür ederim onerceğiniz f/p varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o psu patlar kral en mantıklısı 750 w ve güveniri 850 w bir psu bronze gold fln farketmez ama bütçe sıkıntı ise biraz daha kısabilrisiniz 600 den aşşa inmeyin ama bronzlar çünkü 450 ye kadar indirir 600 watt bile olsa
onerceğiniz psu varmı f/p

rtx 5080 rx 9070 xt sistemler 750w 850w bronz psu kullanıyolar hocam dalgamı geçiyon sen 600w gayet de yeterli sistem zaten 350-370 arası gidip gelecek Adamın sistemi ddr4

bilgi için teşekkür ederim onerceğiniz f/p varmıdır

onerceğiniz psu varmı f/p
Bütçeniz nedir hocam ayrıca sakın 850w 750w gibi bir hataya düşmeyin saçmalık rtx 5070 ti sistemlerde kullanılan psular bunlar arkadaş fazlasıyla abartmış 600 650w fazla fazla yeterli

rtx 5080 rx 9070 xt sistemler 750w 850w bronz psu kullanıyolar hocam dalgamı geçiyon sen 600w gayet de yeterli sistem zaten 350-370 arası gidip gelecek

Bütçeniz nedir hocam ayrıca sakın 850w 750w gibi bir hataya düşmeyin saçmalık rtx 5070 ti sistemlerde kullanılan psular bunlar arkadaş fazlasıyla abartmış 600 650w fazla fazla yeterli
hocam 3-2 arası ya ne çıkar bilmiyorum

Öyle bir sistemin var ki şu sisteme güncelleme olarak 2. elden 5600 ve RX6600 alsan yakışır.

Öyle bir sistemin var ki şu sisteme güncelleme olarak 2. elden 5600 ve RX6600 alsan yakışır.
herşeyi güzelinden yapcam reis sırayla ya psu ve ekran kartını halledeyim sıra işlemcide daha var ama işlemciye

Hocam adam akıllı 650w psu lar tek başına deil kasa psu şeklinde satılıyor tek başına satılan psularda baya dandik sistemini yakabilecek şekilde olanlar

Psu su için bu kasa alınır hocam alabileceğin en kalitesi psu bu kasanın içinde

herşeyi güzelinden yapcam reis sırayla ya psu ve ekran kartını halledeyim sıra işlemcide daha var ama işlemciye
Sistem fiyatlarına uzun zamandır bakmıyordum ne yalan söyleyeyim bambaşka bir şey olmuşlar. 20K dan indirimle denk getirip ve 5600 eklesen bence yeterli olur gibi. Psu güncellemen çok da şart değil açıkçası.

Sistem fiyatlarına uzun zamandır bakmıyordum ne yalan söyleyeyim bambaşka bir şey olmuşlar. 20K dan indirimle denk getirip ve 5600 eklesen bence yeterli olur gibi. Psu güncellemen çok da şart değil açıkçası.
Oho sen orta üst segment anakart fiyatlarını gördünmü Ram fiyatlarınıda hafif hafif ekmek bandırıyolar 2 bin tl 3bin tl ufak ufak zamlar

Kalitelia 850w psularada fena zam geldi iyi 850w psu yu 7k dan aşağı bulamazsın

9800x3d İşlemciyede zam geldi enson 19k dı incehesapta şuan minimum 22k akakceden bakınca

Ayrıca 2tb ssdlere de fena zamlar yapıldı 2 ye katlandı 2tb ssd fiyatları

Oho sen orta üst segment anakart fiyatlarını gördünmü Ram fiyatlarınıda hafif hafif ekmek bandırıyolar 2 bin tl 3bin tl ufak ufak zamlar

Kalitelia 850w psularada fena zam geldi iyi 850w psu yu 7k dan aşağı bulamazsın
Eskiden iyiydi. Parça ve sistem önerirdik ve aklımızda bir fiyat olurdu ürünler hakkında. Şimdi ne yalan söyleyeyim boş boş bakıyorum. Acaba pahalı mı çok mu abartı indirime girer mi girse mantıklı mı ? Aklımda deli sorular.

Eskiden iyiydi. Parça ve sistem önerirdik de aklımızda bir fiyat olurdu ürünler hakkında. Şimdi ne yalan söyleyeyim boş boş bakıyorum. Acaba pahalı mı çok mu abartı indirime girer mi girse mantıklı mı ? Aklımda deli sorular.
Ssd ve Anakart fiyatları çok uçtu hocam Psu ve ramlara 2-3k bandırdılar da Ssd ve Anakartların bazıları 2 kat artı fiyatları durum kötü

Bide daha rtx 5080 alacaz birsürü ekran kartı satçam anca alacam

Geri