ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,520
Günahını bile alamazşimdi böyle durumlarda thhne başvurunca ürün geliyormu noluyor
Günahını bile alamazşimdi böyle durumlarda thhne başvurunca ürün geliyormu noluyor
Bazı tarz yorumların ya tüketici haklarını ve kanununu bilmeyen zırcahiller tarafından ya da firma ile bir şekilde iltisakı olup art niyetli şekilde tüketiciyi yanlış yönlendirmeye çalışan şahıslar tarafından yapıldığını düşünüyorum. THH konusunda tüketici olarak %100 haklısınız.
Söke söke alırsınız. Bilmediğiniz konular konusunda cahil cahil yorumlarınızı okurken ülkenin geldiği hal karşısında insan üzülmeden edemiyor. Ama daha mide bulandırıcı olan ise kraldan çok kralcılık.
Süreç hakkında bir sorun olursa sorabilirsin @Towande
Hocam az önce aradılar tahmin ettiğim gibi iptal edildi dediler. Uzatmadım tamam diyip kapattım. Akşam olduğunda güzel bir metin hazırlayıp THH'ye yazacağım. Daha önce boeasy'nin yazdığı noktaları ve emsal kararları referans göstereceğim. İnceldiği yerden kopacak artık, daha önce THH kazanmışlığım var o yüzden güvenim tam. Firmalar indirimden faydalanıp da iptal gelince köşesine sinenler yüzünden cesaret alıyor artık.Ben THH veririm gibi. Son zamanlarda bu tarz şeyler çok olmaya başladı bana hiç normal gelmiyor açıkçası. Gün içinde iptal olup iade gerçekleşmezse bu sefer yasal olarak hakkımı ararım. Çünkü alalı kaç saat oluyor ödeme bekleyen işlemlerden provizyondan çıktı. Ürün hazırlanıyor durumuna geçti. Ayrıca reklam kurumuna göre indirim var gibi gösterip ürün alındıktan sonra iptal edilmesi kanun dışı. Satın alınan üründe eski fiyatın üstü çizilmiş. Kaç TL indirim olduğu ve sepet fiyatı yazıyor. Son 30 günün en düşük fiyatı olduğu belirtiliyor. Yani bir üründe fiyat hatası olabilmesi için ürün sayfasında indirim tutarı eski fiyatı ve son 30 günün en düşük fiyatı tarzı ibarelerin olmamasi gerekir.
İlgili Mevzuat: TKHK Madde 54 ve Madde 61 (Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği)
Kural: Bir ürünün fiyatını önce yükseltip sonra indirim varmış gibi göstermek (yapay/sahte indirim) veya tüketiciyi siteye çekmek için aslında teslim edilmeyecek bir fiyattan reklam yapmak "Aldatıcı Reklam" ve "Haksız Ticari Uygulama" kapsamına girer.
Dayı sen niye twitter aktrolü gibi gelip gidip yazıyonÖyle bir topluluk dusunun ki alamayanlar ucuzdan alanlarin urunlerinin iptal olmasi icin dua ediyoryazik valla yanık kremi lazim bazilarina biz zaten gelecek demiyoruz adam 14 gun parayi tutma hakki var 14 gun kullanabilir isterse ama bazilari anlamakta gucluk cekiyor malesef 14 gun sonunda iptal ediyorum diyebilir
Bunlar oyun sanıyor herhalde. Dümdüz fiyat hatası yaptık diyip cıkacaklar ne sanıyosunuz thh size hak verip monitoru mu verecekGünahını bile alamaz
? nereden çıkardın alamadığımı? Önceki ince ram konusunda da aynısı oldu almama rağmen gelmeyeceğini bildiğim için yazdım diye kıskanıyor oldum. Siz harbiden kötü niyetli insanlarsınızÖyle bir topluluk dusunun ki alamayanlar ucuzdan alanlarin urunlerinin iptal olmasi icin dua ediyoryazik valla yanık kremi lazim bazilarina biz zaten gelecek demiyoruz adam 14 gun parayi tutma hakki var 14 gun kullanabilir isterse ama bazilari anlamakta gucluk cekiyor malesef 14 gun sonunda iptal ediyorum diyebilir
o arkadaş içip gelmiş sorsak ne demek istedigini kendiside anlamaz muhattap olma boşver? nereden çıkardın alamadığımı? Önceki ince ram konusunda da aynısı oldu almama rağmen gelmeyeceğini bildiğim için yazdım diye kıskanıyor oldum. Siz harbiden kötü niyetli insanlarsınız
Kesinlikle hocam haklısınız.Bunlara normal fiyatının iki katına satmak lazım onu hakediyorlar indirimi bırak
Reis bizde biliyoruz bu paralara monitor yollanmayacagini benim demek istedigim firmalarin bu paralari kullanabilecek olmasi kâr icin ve google listeleme için bile yapiyor olabilirler bu kadar ust uste hata sizce de normal mi ? Çalan vermez bu paraya bunları biz gelecek demiyoruz zaten? nereden çıkardın alamadığımı? Önceki ince ram konusunda da aynısı oldu almama rağmen gelmeyeceğini bildiğim için yazdım diye kıskanıyor oldum. Siz harbiden kötü niyetli insanlarsınız
Anadolu kurnazı bunlar leş kargaları. Monitörü 10 da 1 fiyatına alamadıkları icin thhye basvurup birde ordan iptal yiyecekler. İşleri güçleri yokBi ürünün değerinden %90 aşağısına alıp hala THH diyorlar bağırtmayın ya aynen kanka alırsınız hop aldınız geldi ürünler
Fiyat farkı bu kadar olmasa başvurulur olumlu sonuç alma şansları da belki olabilir de buradan hiçbir şey çıkmazAnadolu kurnazı bunlar leş kargaları. Monitörü 10 da 1 fiyatına alamadıkları icin thhye basvurup birde ordan iptal yiyecekler. İşleri güçleri yok