3k veya Daha Az Bütçeye Kulaklık Önerisi (Kablolu Kablosuz Farketmez)

Burrak

80+
Reaksiyon skoru
2
sadece oyun oynamak için bilgisayar başında kullanıcağım kablolu kablosuz önemli değil önemli olan mikrofon ve ses kalitesi önerilerinizi bekliyorum gün içerisinde alıcağım

hawit markasını çok duymadığım için tercih etmedim kulaklıkta hep razer kullandığım için razer ile devam etmek istiyorum bende
Hocam Hawit fiyat performans bir marka ayrıca attığım kulaklık gayet iyi ürünü araştırıp alırsınız 3 tane kulaklığım var 1 hawit 2 Razer blackshark v2 pro modeli 3 HyperX Cloud 3

Yani razer da tercih edilebilir Hawit de 2 side iyi model hawit sadece kablosuz ve ses kalitesi gerçekten mükemmel olduğu için önerdim

hawit yerine alınabilir hawit 2 haftaya bozuluyor çünkü
Havit 2 haftaya falan bozulmuyor. Sallamayın bomboş.

bunu almayı düşünüyorum sizce sorun yaratırmı fiyatına göre?
Ederi ₺1000 ürün, ses kalitesi kötü. Ben ₺1500 Amazon'dan aldım, yazılımsal ayar yapmadan ses boğuk ve az geliyor. Yazılımsal ayarda bile iş görmüyor. Bunun yerine H2002P alsanız daha iyi ses veriyor yani. Kullanıcı adımla kulaklığı aratırsanız kullanım detaylarım var. Razer'ın giriş seviyesi dandik ürünü, satıyor diye İtopya fiyatı ₺2500 çıkardı.

Neyse Fuxi H3 çok giriş seviyesi bir ürün, yeni çıkardıkları şu ürün sizi tatmin eder.

Kablolu istiyorsan da Fifine H6 alınabilir. Yukarıdaki kablosuz ürünü kablolu da kullanabilirsin, ben kumaş ped ve kablosuz olmasından H2015 PRO'yu öneririm.

Son düzenleme:
Havit 2 haftaya falan bozulmuyor. Sallamayın bomboş.

Ederi ₺1000 ürün, ses kalitesi kötü. Ben ₺1500 Amazon'dan aldım, yazılımsal ayar yapmadan ses boğuk ve az geliyor. Yazılımsal ayarda bile iş görmüyor. Bunun yerine H2002P alsanız daha iyi ses veriyor yani. Kullanıcı adımla kulaklığı aratırsanız kullanım detaylarım var. Razer'ın giriş seviyesi dandik ürünü, satıyor diye İtopya fiyatı ₺2500 çıkardı.

Neyse Fuxi H3 çok giriş seviyesi ürün, yeni çıkardıkları şu ürün sizi tatmin eder.

Kablolu istiyorsan da Fifine H6 alınabilir. Yukarıdaki kablosuz ürünü kablolu da kullanabilirsin, ben kumaş ped ve kablosuz olmasından H2015 PRO'yu öneririm.
Bence sen boş yapıyorsun hawit gibi bir firmayı savunuyorsun ürünlerini alamamışsın boşa sallıyoraun , hawit fuxi h 3 den 2 tane aldım biri 1 haftada diğeri 11 gün sonra bluetooth özelliklerini yitirdi sonra zaten kabloluda çalışmadı garantiye verdiğimde kullanıcı hatası dediler sonra 15 gün koşulsuz iade ile iade ettim garantisi bile ürünü savunmuyor böyle firma savunulur mu ?

Ekler

• 1000051414.webp
    1000051414.webp
    98.5 KB · Hit: 12
Bence sen boş yapıyorsun hawit gibi bir firmayı savunuyorsun ürünlerini alamamışsın boşa sallıyoraun , hawit fuxi h 3 den 2 tane aldım biri 1 haftada diğeri 11 gün sonra bluetooth özelliklerini yitirdi sonra zaten kabloluda çalışmadı garantiye verdiğimde kullanıcı hatası dediler sonra 15 gün koşulsuz iade ile iade ettim garantisi bile ürünü savunmuyor böyle firma savunulur mu ?
Fuxi H3 kötü zaten, foruma sorsan söylerdim. Kullanıcı adımla aratırsan Fuxi H3 geç Fuxi H7 serisini de önermiyorum. Tasarımları kötü çünkü, Havit'in H2002P serisindeki HyperX veya stüdyo kulaklıklarının da kullandığı tasarım çok daha sağlam. Fuxi H3 ise ₺1000 bir üründen kablosuz ses ve mikrofon deneyimini tam olarak verecek alıcıya sahip değil. O yüzden genelde ya mikrofon ya ses sorun yaratıyor.

Havit'e de bu sorunu forumda yazmışımdır, ha ulaşmış mıdır muamma. Bazen e-posta olarak da kullandığım ürünlere göre istek yazıyorum. Tabii yerel ekip ne kadar iletiyor bilmiyorum. Ama Fuxi serisi bence Havit'in en kötü işi. Kraken de keza öyle, premium diye sundukları seri, düz ürünlerinden çok da farksız değil. Bu iki seride markaya bağımlı kitleyi sağalım ve ucuzculara bir ürün üretelim kafasıyla yaklaştılar. Bunu Gamepower ve Rampage yıllarca yaparak marka algılarını yok etti zaten, Havit'in de götü başı dağıtmama ihtimali zor. Ama H2015 PRO mesela kullanıcılar dinlenerek çıkarılmış ki, Mchose, ATK, AKKO gibi markalar ürünleri ₺3500-4000 çıkardığından aradaki boşluğu dolduracak firma da lazım, onun da atağı biraz. Çinliler de kapitalizm 101'ü uygulamayı biliyorlar yani.

Havit'den H2040D, H2002P, H2002U PRO, H2002BG ve H2015 PRO kulaklıklar aldım, hiçbirinde kulaklığı iade edecek bir sorun yaşamadım. Klavye olarak şu an KB904L kullanıyorum mesela. Hatta çoğu ürünü çıktığı gibi alıp denedim ve 1 hafta falan sonra ₺300-500 fiyat kırıldığı da oldu. Markanın düşük fiyatta Türkiye'de Gamepower ve Rampage yok ettiğini söyleyebilirim. Fare tarafında kötüler mesela, fiyat ve sundukları özellikler iş yapmaz.

2026-07-03_05-21.webp

2026-07-03_05-20_1.webp

2026-07-03_05-20.webp

2026-07-03_05-21_1.webp

2026-07-03_05-18.webp

Sen gidip ₺1000 kablosuz kulaküstü kulaklık alırsan yaşanacaklar belli ki zaten forumlar ve incelemelerde sorunları yazıyor. Bir de almamışsın sallıyorsun diye niyet okuyor, engelledim belirteyim. Forumda sırf insanları yanıltmayayım diye, en azından çok bütçme yakmadan uygun fiyatlı önerdiğim çoğu ürünü kendim alıp deniyorum.

Mesela şu ara Monster Control Medium, Gamepower GPR400 ve Rampage Blitz Large mouse padleri denedim. Bundan sonra önerilerde Rampage öne koyacağım. Rampage > Monster > Gamepower mouse padi olarak gidiyor. Hatta Gamepower'ın mouse padini önermeyeceğim. Rampage yüzeyi mesela sürekli önerdiğimiz KlasseGear PRO'dan daha ideal. Tabii onun da 70x30'u yok, genelde 70x30 daha çok satıyor. Neyse anlatmak istediğim ürünleri deniyorum.

2026-07-03_05-24.webp

2026-07-03_05-25.webp

Her markanın bozuk ve sıkıntılı ürünü var. Razer'ın mesela fareleri rezalet, ama batılı marka isteyene orta ve üstü kulaklıklarını insanlar öneriyor, sorun da yaşamıyorlar. Yani gidip kötü ürününü tercih edip markadan düzgün ürün alıp ona göre öneri yapanları yargılamak saçma. Şu an tamamen sen sallıyorsun. Zaten o yüzden de engelliyorum.

Bazı forumlarda kullanıcı adlarını aratınca numarası çıkan genç arkadaşlar var. Onlar gibi para karşılığı da yapabilirim, bayağı salağım yani anlayacağın. Gerçi çok da para yakamıyorum. Yani dümdüz broşür okuyan kanallar veya masamı şekil şukul yaptım. Ama o masa ve bilgisayarı asla kullanmıyorum Tiktokçuları olmak da zor değil.

Gamepower Ranger kulaklık aldım birkaç ay önce. Fiyatına göre o performansı hiç beklemiyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri