Sürekli kasa değiştirmeyeceksin hocam bunun bilinciyle 1 kere al tam al bence.Alsam mi kararsızım yoksa msi mag pano m100r pz mi alsam 4300e
Sürekli kasa değiştirmeyeceksin hocam bunun bilinciyle 1 kere al tam al bence.Alsam mi kararsızım yoksa msi mag pano m100r pz mi alsam 4300e
hocam sanırım kafanız acaip karısık konuyu atx kasalarla açmışsınız şimdi matx kasaya o iki kasadan daha fazla para vereceksiniz cok garip gerçekten sizin yerinizde olsam o kadar bütçem olsaAlsam mi kararsızım yoksa msi mag pano m100r pz mi alsam 4300e
www.zoko.com.tr
Doğru msi daha iyi olur gibi uzundur da düşünüyorum almayıSürekli kasa değiştirmeyeceksin hocam bunun bilinciyle 1 kere al tam al bence.
Tipi hoşuma gitmedi sadece o attığımı dream olanı düşünüyordum n11 deki o yorum garibime gitti yazıyorum şöyle demişhocam sanırım kafanız acaip karısık konuyu atx kasalarla açmışsınız şimdi matx kasaya o iki kasadan daha fazla para vereceksiniz cok garip gerçekten sizin yerinizde olsam o kadar bütçem olsa
Zoko Tank Special Edition Siyah 7×12 cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Zoko Tank Special Edition Siyah 7x12 cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
ZOKO TANK Siyah: Yıkılmaz Sağlamlık, Panoramik Zarafet Oyun dünyasında kendi kalenizi inşa edin! ZOKO TANK Siyah, adının hakkını veren 10 kg net ağırlığı ve tam 1.20mm kalınlığındaki ultra sağlam sac yapısı ile sıradan kasalara meydan okuyor. Ön ve yan panellerdeki Temperli Camlar sayesinde...www.zoko.com.tr
alır geçerim zokoyu arkama da bakmam 1.2 sac kalınlıgı type c desen var dik ekran kartı desen var artı atx kasa. Markalara cok takılmamak lazım çin dediğimiz yerde hepsi aynı yerde üretiliyor.
mATX kasa daha kötüdür gibi bi algı var da bizim mi haberimiz yok hocam? Ben fazla büyük kasa sevmiyorum mesela, 360mm aio desteği olan mATX kasalar daha çok hoşuma gidiyor, göreceli.hocam sanırım kafanız acaip karısık konuyu atx kasalarla açmışsınız şimdi matx kasaya o iki kasadan daha fazla para vereceksiniz cok garip gerçekten sizin yerinizde olsam o kadar bütçem olsa
Zoko Tank Special Edition Siyah 7×12 cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Zoko Tank Special Edition Siyah 7x12 cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
ZOKO TANK Siyah: Yıkılmaz Sağlamlık, Panoramik Zarafet Oyun dünyasında kendi kalenizi inşa edin! ZOKO TANK Siyah, adının hakkını veren 10 kg net ağırlığı ve tam 1.20mm kalınlığındaki ultra sağlam sac yapısı ile sıradan kasalara meydan okuyor. Ön ve yan panellerdeki Temperli Camlar sayesinde...www.zoko.com.tr
alır geçerim zokoyu arkama da bakmam 1.2 sac kalınlıgı type c desen var dik ekran kartı desen var artı atx kasa. Markalara cok takılmamak lazım çin dediğimiz yerde hepsi aynı yerde üretiliyor.
Teşekkürler vazgeçtim zaten v100r yada msi mag pano m100r pz almayı düşünüyorumBende de Game in Game Dream var, geçen yaşadığım bir olayı paylaşayım. Kasayı alalı çok olmadı belki 3-4 aydır bende. Kasa kendi içinde fan kontrolcüsüyle geliyor ve kontrolcü sata kabloya bir ara kabloyla bağlanarak güç çekiyor. Çok uzatmayayım benim kontrolcü durduğu yerde yandı, adamlara yazdım dedim ki böyle böyle bu kendi kendine yandı. Yanan güç kablosunun ve cihazdaki portun fotoğrafını gönderdim. Bana yanık halinde firma garanti kapsamına almıyor dediler. Dedim firma siz değil misiniz, bana verdiği cevap Zoko biziz de ben çalışanım.
Şöyle söyleyeyim çok şükür 3 kuruşluk bir parça için kimseyle ne tartışmaya ne de dil dökmeye ihtiyacım var, bana böyle bir dönüş yaptıkları için cevap bile vermedim. Gittim 900-1000 TL arası bir cihaz buldum Thermalright fan ve argb kontrolcüsü onu aldım.
Bu konuyu da sonrasında bir postlarının altında dile getirdim hatta, biraz alındılar gibi geldi ama yapacak bir şey yok. Alacak olanın aklında bulunsun diye yazdım.
1000 TL'lik bir cihazın yanması sorun değil, ben aynı güç kaynağına sistemimi de bağlıyorum. Sattıkları mal yanabiliyorsa durduğu yerde sisteme zarar da verir. Allah korusun daha fazlasına da sebep olabilir ama garanti kapsamına girmiyor diyerek sıyrılabilirler demek ki.
Velhasıl kasalarının kalitesini sevsem de alım yapacaksan bu aklında bulunsun derim.
Hocam aynı sorunu bende yaşadım bir başka markada yanığı kimse üstlenmiyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da diyorum ki 500-600tllik kontrolcu verin kullanalım guzel guzel.Bende de Game in Game Dream var, geçen yaşadığım bir olayı paylaşayım. Kasayı alalı çok olmadı belki 3-4 aydır bende. Kasa kendi içinde fan kontrolcüsüyle geliyor ve kontrolcü sata kabloya bir ara kabloyla bağlanarak güç çekiyor. Çok uzatmayayım benim kontrolcü durduğu yerde yandı, adamlara yazdım dedim ki böyle böyle bu kendi kendine yandı. Yanan güç kablosunun ve cihazdaki portun fotoğrafını gönderdim. Bana yanık halinde firma garanti kapsamına almıyor dediler. Dedim firma siz değil misiniz, bana verdiği cevap Zoko biziz de ben çalışanım.
Şöyle söyleyeyim çok şükür 3 kuruşluk bir parça için kimseyle ne tartışmaya ne de dil dökmeye ihtiyacım var, bana böyle bir dönüş yaptıkları için cevap bile vermedim. Gittim 900-1000 TL arası bir cihaz buldum Thermalright fan ve argb kontrolcüsü onu aldım.
Bu konuyu da sonrasında bir postlarının altında dile getirdim hatta, biraz alındılar gibi geldi ama yapacak bir şey yok. Alacak olanın aklında bulunsun diye yazdım.
1000 TL'lik bir cihazın yanması sorun değil, ben aynı güç kaynağına sistemimi de bağlıyorum. Sattıkları mal yanabiliyorsa durduğu yerde sisteme zarar da verir. Allah korusun daha fazlasına da sebep olabilir ama garanti kapsamına girmiyor diyerek sıyrılabilirler demek ki.
Velhasıl kasalarının kalitesini sevsem de alım yapacaksan bu aklında bulunsun derim.
Ben arkadaşın attığı kasalardan yola çıkarak dedim üstadım yoksa matx kasaların satışı daha kolay oluyor her yere rahatça sığıyor.mATX kasa daha kötüdür gibi bi algı var da bizim mi haberimiz yok hocam? Ben fazla büyük kasa sevmiyorum mesela, 360mm aio desteği olan mATX kasalar daha çok hoşuma gidiyor, göreceli.
Ya ben de 3-5 TL'nin lafını yapmıyorum. Problem olan şey kendi markalarında bir sorun var elektrik aksamı kaynaklı, akla gelebilecek her şeye sebep olabilir bu problem. Sorumluluğunu alamıyorsan eğer koyma kasanın içine. Benim amacım alacak olan kişilere ufak da olsa bir bilgi vermek. Kasaları güzel, gayet kaliteli. Fanlar eh ama F/P olarak güzel. Kontrolcü sıkıntılı, kullanmayın bile kontrolcüsünü üzülürsünüz. Dediğim gibi Thermalright fan ve argb kontrolcüsü aldım bakalım o nasıl olacak.Hocam aynı sorunu bende yaşadım bir başka markada yanığı kimse üstlenmiyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da diyorum ki 500-600tllik kontrolcu verin kullanalım guzel guzel.
Zoko ya gelince de daha öncede belirttiğim gibi ben sizler gibi kullanıcı değilim satıcıyım daha çok servisinden de memnunum gidip götürünce ilgileniyorlar. Genişlik için Dream usb 3.0 altta oldugunda sorun oluyor gercekten de . Ama bütce 5k civarıysa tankı şiddetle tavsiye ederim.
Ben sizlik bir sorun var demedim üstadım sadece hiçbir marka yanığa karışmıyor. Üstünüze alınmayın adam nemli eliyle ucuna dokunuyor örneğin yandı bu kablo yanar arkadaşım firma da almaz yani. Yanık değişimlerinde devletin iade ve değişim politikalarını daha detaylandırması lazım.Ya ben de 3-5 TL'nin lafını yapmıyorum. Problem olan şey kendi markalarında bir sorun var elektrik aksamı kaynaklı, akla gelebilecek her şeye sebep olabilir bu problem. Sorumluluğunu alamıyorsan eğer koyma kasanın içine. Benim amacım alacak olan kişilere ufak da olsa bir bilgi vermek. Kasaları güzel, gayet kaliteli. Fanlar eh ama F/P olarak güzel. Kontrolcü sıkıntılı, kullanmayın bile kontrolcüsünü üzülürsünüz. Dediğim gibi Thermalright fan ve argb kontrolcüsü aldım bakalım o nasıl olacak.