Çözüldü✓ Dragonfly Atk A9 veya A9 Plus Alınır mı?

Hocam bende a9 pro almayı düşünüyorum da stoklarda yok beklemeye değermi
Kanka şöyle izah edeyim benim için önceki mousemdan buna geçmeyi kesinlikle değdi ancak diğer seçenekler varken beklemeye değer mi bilmiyorum.Emsalleri olabilir piyasada çok hakim değilim.Swarcowu takip ediyordum ilk ondan görmüştüm sonra Maske Youtube nin videosu beni cezbetti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu driver işini çözemedim mouse u nasıl bağlıyacağım
ATK uygulamasını indir direk hocam.

global de cok sikayet var bu seri ve marka hakkın da ona göre alın.

bende de öyle hocam sanırım yeni olduğu için öyle. hafif sağ sol yaparak çıkarıyorum sorun olmuyor
reis ben bu driver işini çözemedim nasıl bağlıyacağım mouseyi

Kanka şöyle izah edeyim benim için önceki mousemdan buna geçmeyi kesinlikle değdi ancak diğer seçenekler varken beklemeye değer mi bilmiyorum.Emsalleri olabilir piyasada çok hakim değilim.Swarcowu takip ediyordum ilk ondan görmüştüm sonra Maske Youtube nin videosu beni cezbetti.

ATK uygulamasını indir direk hocam.
linki nerden bulabilirim

Hocam benim kutudan uzatma kablosu dongle ve alıcısı çıktı kabloyu kasaya dongle'ı kabloya alıcıyıda dongleya bağladım.Mousenin altından alıcı moduna getir oradaki tuşu BT ye değil.

Hocam benim kutudan uzatma kablosu dongle ve alıcısı çıktı kabloyu kasaya dongle'ı kabloya alıcıyıda dongleya bağladım.Mousenin altından alıcı moduna getir oradaki tuşu BT ye değil.
hocam beyaz ışık yanıp sönüyo sonra öyle kalıyo

Mavi ışık yanıp sönen modda olmasın yani.

Discord kullanıyormusun?

USB 3.0 girişine takıp takmadığınıda kontrol et hacı

Mavi ışık yanıp sönen modda olmasın yani.

Discord kullanıyormusun?
kullanıyorum da yapmışım zaten xd hem wepte hem uygulama olarak driver açık oludug için algılamıyomus weptekinden çıkıp driverdekinden yapınca oldu yinede sağolasın oyun vb oynıcaksan gene de vereyim dc

hocam mouse bağlamada sorun yaşıyorum dongle i kablo ile bağla diyen var nasıl bağlayacağım?
İlk kullanımda mı sıkıntı oldu? Ben sadece güncelleme yaparken kablo takmak durumunda kalmıştım. Dongle ile güncelleyince sadece dongle için güncelleme yapıyor. Kablo ile takınca mouse için güncelleme yapıyor.
Direkt dongle için tak çalıştır şeklinde olmuştu bende. Kasam masanın üzerinde, arkasına 4 lü usb çoklayıcı taktım, dongle da o çoklayıcıda takılı, mouse ile arasında 40 50 cm falan vardır. Bağlantı ile ilgili sorun yaşamadım.
Hatta 2.4 ghz ile çakışıyor diyenler oluyordu, kablosuz modemim tam masamın altında duruyor.

bende atk a9 plus modelini ikinci el 1 ay kullanılmış bügün geldi gayrt iyi hafif kabloludan kablosuza baya iyi oldu
sorum olacak son firmware update 1.0.17 bu en güncel bu sürüm mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,237
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri