Kanka şöyle izah edeyim benim için önceki mousemdan buna geçmeyi kesinlikle değdi ancak diğer seçenekler varken beklemeye değer mi bilmiyorum.Emsalleri olabilir piyasada çok hakim değilim.Swarcowu takip ediyordum ilk ondan görmüştüm sonra Maske Youtube nin videosu beni cezbetti.Hocam bende a9 pro almayı düşünüyorum da stoklarda yok beklemeye değermi
ATK uygulamasını indir direk hocam.bu driver işini çözemedim mouse u nasıl bağlıyacağım
reis ben bu driver işini çözemedim nasıl bağlıyacağım mouseyibende de öyle hocam sanırım yeni olduğu için öyle. hafif sağ sol yaparak çıkarıyorum sorun olmuyor
linki nerden bulabilirimKanka şöyle izah edeyim benim için önceki mousemdan buna geçmeyi kesinlikle değdi ancak diğer seçenekler varken beklemeye değer mi bilmiyorum.Emsalleri olabilir piyasada çok hakim değilim.Swarcowu takip ediyordum ilk ondan görmüştüm sonra Maske Youtube nin videosu beni cezbetti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ATK uygulamasını indir direk hocam.
hocam beyaz ışık yanıp sönüyo sonra öyle kalıyoHocam benim kutudan uzatma kablosu dongle ve alıcısı çıktı kabloyu kasaya dongle'ı kabloya alıcıyıda dongleya bağladım.Mousenin altından alıcı moduna getir oradaki tuşu BT ye değil.
kullanıyorum da yapmışım zaten xd hem wepte hem uygulama olarak driver açık oludug için algılamıyomus weptekinden çıkıp driverdekinden yapınca oldu yinede sağolasın oyun vb oynıcaksan gene de vereyim dcMavi ışık yanıp sönen modda olmasın yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Discord kullanıyormusun?
İlk kullanımda mı sıkıntı oldu? Ben sadece güncelleme yaparken kablo takmak durumunda kalmıştım. Dongle ile güncelleyince sadece dongle için güncelleme yapıyor. Kablo ile takınca mouse için güncelleme yapıyor.hocam mouse bağlamada sorun yaşıyorum dongle i kablo ile bağla diyen var nasıl bağlayacağım?