İyi günler dostlar, zamanında okulda verilmiş olan bir General Mobile marka tabletim var. Uzun yıllar kullanmadığım için şifresini unuttum ve fotoğrafların va silinmesini istemiyorum bunu açmak için bir yöntem var mıdır? Tek yol sıfırlamak mı?
sıfırlamadan açmanın herhangi bir yolu yok mu hocam? bir de bende ki e-tab 4 farkı var mı root atarken?1 sene önce benim cihaz yarı rootluydu stock rom atıp su arkadasin videolariyla 7.1.2 surumu kurdum mis gibi oldu. Belki seninde işine yarayabilir. Detaylı anlatan güncel bir kanal yok.![]()
Etab 4 bir alt segment, okul tableti diyince siz aklıma etab5 geldi hocam. Root mantığı genel olarak aynıdır. Twrp girip bios gibi oradan mevcut dosyalar silinip ve tablete oncesinde gapps ve diger gerekli dosya kurulmalı usb ara kabloyla ve şarjı en az %50 %60 olsun ki işlem başarıyla tamamlansın. 4 gün boyunca uğraştım ben kendimkine generalmobile yazıda vs kaliyordu. İndirdiğim bazi dosyalarda hata aldi. Bir şekilde halletmiştim.sıfırlamadan açmanın herhangi bir yolu yok mu hocam? bir de bende ki e-tab 4 farkı var mı root atarken?
hocam o zamanlar imam hatiplere falan dağıtılıyodı bi kaç fen lisesinde de dağıtılmışı galibaOkuldan tablet alan birileri varmıymış
hocam fatihin kendi rom dosyasını yükledij fakat tablet android yazısında kalıyor neyi yanlış yaptım? revorey modundan sıfırladım cache temizledim ama yinede aynı yerde kalıyorbize bu tablet dağıtılmamıştı ama bir arkadaşın tabletine root atmıştım ne günlerdi
5 liraya atıyordu bizim anadolu lisesindeki arkadaş sene 2015bize bu tablet dağıtılmamıştı ama bir arkadaşın tabletine root atmıştım ne günlerdi