F@Tih Tableti Sıfırlamadan Nasıl Açarım?

Trool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
İyi günler dostlar, zamanında okulda verilmiş olan bir General Mobile marka tabletim var. Uzun yıllar kullanmadığım için şifresini unuttum ve fotoğrafların va silinmesini istemiyorum bunu açmak için bir yöntem var mıdır? Tek yol sıfırlamak mı?

1 sene önce benim cihaz yarı rootluydu stock rom atıp su arkadasin videolariyla 7.1.2 surumu kurdum mis gibi oldu. Belki seninde işine yarayabilir. Detaylı anlatan güncel bir kanal yok.

1 sene önce benim cihaz yarı rootluydu stock rom atıp su arkadasin videolariyla 7.1.2 surumu kurdum mis gibi oldu. Belki seninde işine yarayabilir. Detaylı anlatan güncel bir kanal yok.
sıfırlamadan açmanın herhangi bir yolu yok mu hocam? bir de bende ki e-tab 4 farkı var mı root atarken?

Okuldan tablet alan birileri varmıymış

sıfırlamadan açmanın herhangi bir yolu yok mu hocam? bir de bende ki e-tab 4 farkı var mı root atarken?
Etab 4 bir alt segment, okul tableti diyince siz aklıma etab5 geldi hocam. Root mantığı genel olarak aynıdır. Twrp girip bios gibi oradan mevcut dosyalar silinip ve tablete oncesinde gapps ve diger gerekli dosya kurulmalı usb ara kabloyla ve şarjı en az %50 %60 olsun ki işlem başarıyla tamamlansın. 4 gün boyunca uğraştım ben kendimkine generalmobile yazıda vs kaliyordu. İndirdiğim bazi dosyalarda hata aldi. Bir şekilde halletmiştim.

bize bu tablet dağıtılmamıştı ama bir arkadaşın tabletine root atmıştım ne günlerdi

Okuldan tablet alan birileri varmıymış
hocam o zamanlar imam hatiplere falan dağıtılıyodı bi kaç fen lisesinde de dağıtılmışı galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bize bu tablet dağıtılmamıştı ama bir arkadaşın tabletine root atmıştım ne günlerdi
hocam fatihin kendi rom dosyasını yükledij fakat tablet android yazısında kalıyor neyi yanlış yaptım? revorey modundan sıfırladım cache temizledim ama yinede aynı yerde kalıyor

Geri