Final Fantasy 7 Remake Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,339
Steam'de şu an 11,2$. Hayatımda hiç ff oynamadım. Tek bildiğim tam zamanlı ile sıra tabanlı savaş karışık. Genel olarak sıra tabanlı sevmem. Oyuna oynayacak olsam beklentilerim ne olmalı? Optimizasyonu iyi mi?

Alınır. Sıra tabanlı sevdirecek bir oyun varsa budur, bunu da sevmiyorsan zaten hiçbir şekilde sevemezsin. DmC ile Baldurs Gate karışımı bir şey diyeyim kendimce. Fena değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
rmake ve rebirth arasındaki fark ne
ana oyunu 3 remake'e böldüler diye biliyorum. Rebirth 2. oyun. 3'e böldüler oyunu çünkü 100 saat bile oynanabiliyor diye biliyorum. Biraz reboot kafasında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1782987305462.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3. daha gelmedi

İki oyun da güzel tavsiye ederim. Zamanın varsa oyna. Remake yi gow 2018, rebirth i gow ragnarok gibi düşünebilirsin.

Steam'de şu an 11,2$. Hayatımda hiç ff oynamadım. Tek bildiğim tam zamanlı ile sıra tabanlı savaş karışık. Genel olarak sıra tabanlı sevmem. Oyuna oynayacak olsam beklentilerim ne olmalı? Optimizasyonu iyi mi?
JRPG denemek istiyorsan çok güzel bir alternatif, Gerçek zamanlı ve sıra tabanlı sistemin birleştiği bir tarzı var. Remake belirli yerlerde sorunlu olsa da Rebirth baya iyi. Optimizasyonu özürlüydü, 5060 Ti'lı pc'de 1080P (2k monitörüm yoktu o sıralar) 60-70 arası alıyordum. Ayar değiştirsem bile fark etmiyordu. Bazı yerlerde PNG resim atmışlar gibi görüntü vardı çamur gibiydi.

• Beğen
hayatimda oynadigim en iyi jrpglerdendir alinir.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,565
Üyeler
199,188
Son üye
Forbiddeninpederi

Geri