derbederxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
dolap üzerinden cloud 3 aldim sadece kafa bandi kisminda yipranma var herhangi bi sorunu olmadigini belirtti satici fiyatida 1900tlye geldi mantikli mi yoksa degil mi
Mantıksız kablolu modele üstünde yıpranma ile bu paralar verilmezdolap üzerinden cloud 3 aldim sadece kafa bandi kisminda yipranma var herhangi bi sorunu olmadigini belirtti satici fiyatida 1900tlye geldi mantikli mi yoksa degil mi
bu kulaklıgı aldım anında iade ettim hissiyati falan aşırı ucuz hissettiriyor mic ve kulaklık seside yeterli degil az en azından hyper x cloud3 yıllardır herkesin kullangı bi marka diye aldım bendeMantıksız kablolu modele üstünde yıpranma ile bu paralar verilmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
D&R stokları yenilemiş ve yine aynı indirimli fiyattan iki rengini de satıyor. Ayrıca konuda ürünü daha ucuza alabileceğiniz iki yöntem daha paylaştım. O kuponları da kullanarak alın.
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Siyah)
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı (Siyah) en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
![]()
Ürünün kendi uygulamasını yüklemeyin, ATK masaüstü driverını yüklerseniz ATK N9 olarak algılıyor. ATK HUB'daki EQ ayarlarını kulaklıkta kullanabiliyorsunuz, ses kalitesini bayağı iyileştiriyor...
- darktower
- Cevaplar: 93
- Forum: Sıcak Fırsatlar