Tchibo 10kg Kahve Alana Kahve Makinası Hediye

Kahve kg fiyatı 2000tl 20k ya hem makina hem de 10kg kahve alınmış oluyor bana uygun geldi fiyatı normalde 1200tl fln diye biliyorum kahvenin kg si makine iyi duruyor 9k ya fln geliyor
https://www.tchibo.com.tr/c/kahve-h...oAS5Iw&wt_uk=9e4de93b04ef411a8de73fdcb245035b

Hocam bunun yerine 11k ya Philips 2220/10 modeli var hem süt köpürtme özelliğine sahip hemde tam otomatik çekirdek öğütücülü çok mantıklı gelmedi bana açıkcası. Philipsi aktif kendim kullanıyorum memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16'ya geçen kasım aynı makineyi aldım.
Sonra midem de gastrit çıktı kahveyi içmedim falan 6 aydır hiç kullanmadım makineyi.
Artık gastrit ile yaşamaya alıştığım için 3ü1 arada içiyorum. Bu hafta bitmeden makineyi çalıştıracam tekrar.
Yani arkadaş haklı böyle makineler genelde üşeniliyor.
Her sabah kahvesiz uyanamayan veya saatlerce yks çalışan bir genç değilseniz gereksiz.
Hocam biraz kahve sevmenize bağlı ben her sabah 5.40 da kalkıp americano hazırlıyorum üşenmeden termosuma koyup 6.30 da servisime binip ofisime geldiğimde içiyorum bu biraz kahve içmeyi ne kadar sevdiğinizle alakalı sütlü kahve içmeyenler için tam otomatik americano ve espresso makineleri bence çok okay. Ben evde olduğum zamanlarda latte hazırlıyorum oda ayrı bi tat tabii ki ama genel olarak americano içerim.

Son düzenleme:
Kafein ve süt mideme dokunuyor.
Makine için laktozsuz süt ve dekaf(kafeinsiz) kahve çekirdeği aldım. Onu denicem bakalım.
Nacizane önerim kahveyi daha yoğun çektirin makinenize ve Arabica çekirdek ve yoğun kavrulmuş çekirdekler tercih ederseniz rahatsızlık hissetmeyeceksiniz çekirdeğide cafe crema olarak alırsanız yoğun kavrulmuş iyi olur denemenizi öneririm. Birde asla aç karna tüketmeyin hocam öncesinde su bile olsa için. Kafeinli içmek isterseniz eğer önerimi denemenizi tavsiye ederim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
Bizde hanımla bi kahve makinesi alalım diyoruz almışken iyisi olsun uzun süre götürsün falan heves ettik iki model arasında kaldım seramikmiş sanırım bu modeller çelikten daha uzun ömürlü imiş modeller şunlar tavsiyeniz hangisi olur ?

siemens tr de geri plandaki destekler daha iyi delonghi nin tr de desteği kalktı mı yan firmalar mı ne bakıyor dediler pek bilgim yok.

Ekler

• IMG_4181.webp
    IMG_4181.webp
    979.2 KB · Hit: 26
  • IMG_4156.webp
    IMG_4156.webp
    1 MB · Hit: 22
Bizde hanımla bi kahve makinesi alalım diyoruz almışken iyisi olsun uzun süre götürsün falan heves ettik iki model arasında kaldım seramikmiş sanırım bu modeller çelikten daha uzun ömürlü imiş modeller şunlar tavsiyeniz hangisi olur ?

siemens tr de geri plandaki destekler daha iyi delonghi nin tr de desteği kalktı mı yan firmalar mı ne bakıyor dediler pek bilgim yok.
Siemensi yengem kullanıyor servisi çok ilgili ve bakımlarını kendileri gelip düzenli yapıyormuş garanti süresinide uzatmış gayet memnun açıkcası Siemens önerebilirim hocam. Seramik öğütücüler daha hassas ve kaliteli öğütür fakat dayanıklılık olarak çelik öğütücülere kıyasla daha hassas olurlar benim makinemde aynı şekilde seramik öğütücülü fakat bu cihazları kullanırken kullanacağını çekirdeği hazneye dökmeden önce bir kaba döküp içinde taş var mı yok mu diye kontrol etmenizi öneririm çünkü bu makinelerin öğütme sistemleri parça parça değil yekpare tek bir bütün onun için bir ucunda kırık olursa komple tüm sistem değişmesi gerekiyor ve buda bir cihaz parası tutabiliyor bu konuda dikkat etmenizi öneririm sadece. Ama Siemens güzeldir fiyatı uygun olsa bende siemens alacaktımda benim bütçemi aşıyordu Philips aldık bizde.

Nacizane önerim kahveyi daha yoğun çektirin makinenize ve Arabica çekirdek ve yoğun kavrulmuş çekirdekler tercih ederseniz rahatsızlık hissetmeyeceksiniz çekirdeğide cafe crema olarak alırsanız yoğun kavrulmuş iyi olur denemenizi öneririm. Birde asla aç karna tüketmeyin hocam öncesinde su bile olsa için. Kafeinli içmek isterseniz eğer önerimi denemenizi tavsiye ederim.
Bunlardan almıştım 6 ay önce.
İkisini hiç açmadım.
IMG_0280.webp

Bunlardan almıştım 6 ay önce.
İkisini hiç açmadım.
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz kendinize en uygun kahveleri almışsınız zaten asidite oranları düşük olan çekirdekler sizin için en uygun çekirdekler zaten Moliendo iyidir bende Moliendo Kenya çekirdeğini kullanıyorum bayağı güzel çekirdekleri.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Hocam 3ü1 arada içeceğinize su için daha iyi.

Ayrıca Tchibo nun aynı kahveleri n11 'de 1.200TL arada 8bin TL fark oluyor o parayada daha güzel kahve makinesi alabilirsiniz.
3ü1arada benim için daha iyi.
Mideme dokunan süt yok.
Kafeini ise çok az.
Yani kahve görünümlü su olması benim için avantaj.

Evet kapsul gereksiz bence de bunları da temizlemesi zor oluyor iş yerinde kullanıyoruz haftada 1 fln temizlik istiyor bana göre en iyisi manuel espreso makinesi
Kapsül işi çok masraflı, ben çelik kapsül satın almıştım onu istediğim kahve ile doldurup o şekilde kullanıyordum ama onda da kapsülü her seferinde yıkayıp temizlemek zor en iyisi tam otomatik makineler

Ninja ya bakmanızı tavsiye ederim
https://www.sharkninja.com.tr/products/ninja-luxe-cafe-pro-series-gri̇ bence bu yeterli gelir biraz manuel ama bence daha iyi temizlik açısından

Zamanında 17k ya Philips EP5543/80 5500 LatteGo Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi aldık bakın size şunu diyeyim bunlar para tuzağı ilk ay kullanıyorsunuz ilk ayın sonunda çeyize gidiyor , ayda yılda bir kullanırsınız , en son 4 ay önce makineyi açmışız temizlemeye üşendiğimiz için yatıyor hala , ama illa alacam diyorsanız kapsüllü sakın almayın , firmanın isteği kapsül harici çalışmıyor teyzem aldı bin pişman , yazıcı makinesini ucuza satarlar kartuşları fahişe satarlar aynı durum kapsüldede geçerli
Kapsüllü nespresso kullanıyorum gayet iyi hocam. Bir çok kapsül markası var makineye uyan ek olarak nespressonun kendi kapsulleride çok iyi. Kullanımı ve hızı basit. İlk kendisinden alinan 150 kapsül yarı fiyatına geliyor zaten. Alternatiflerde de indirim zamanı güzel kapsüller birim başı 14₺ ye kadar düşüyor. Otomatik Philips felan denedim temizliği ayrı yapması ayrı uğraştırıcı vakit kaybı. Tad bakimindan en iyileri bence manuel kaliteli espresso makineleridir. Ama kapsül rahatlık bence. Tek uğraştırıcı yani sütlü tarif yapinca yapınca ocakta süt kaynatmak kopurtmek felan.

Ninja ya bakmanızı tavsiye ederim
https://www.sharkninja.com.tr/products/ninja-luxe-cafe-pro-series-gri̇ bence bu yeterli gelir biraz manuel ama bence daha iyi
Bütçe varsa düşünmeden bu cihazı alabilirsiniz bence gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum bir kaç incelemesini incelemiştim

Kapsüllü nespresso kullanıyorum gayet iyi hocam. Bir çok kapsül markası var makineye uyan ek olarak nespressonun kendi kapsulleride çok iyi. Kullanımı ve hızı basit. İlk kendisinden alinan 150 kapsül yarı fiyatına geliyor zaten. Alternatiflerde de indirim zamanı güzel kapsüller birim başı 14₺ ye kadar düşüyor. Otomatik Philips felan denedim temizliği ayrı yapması ayrı uğraştırıcı vakit kaybı. Tad bakimindan en iyileri bence manuel kaliteli espresso makineleridir. Ama kapsül rahatlık bence. Tek uğraştırıcı yani sütlü tarif yapinca yapınca ocakta süt kaynatmak kopurtmek felan.
Hocam temizliği zahmeti zaten ne istediğinizi bilerek aldığınızda bunlar dert olmuyor ama bilinçsiz alışveriş sonucunda bunları yaşıyor insanlarımızda hala bilinçli bir tüketici profili yok maalesef ben alacağım cihazı 1 hafta araştırırım geldiğinde neyle karşılaşacağımı bilmek için e bildiğim içinde bunlar benim için dert olmuyor açıkcası bana garip geliyor bu tarz şikayetler.

Zamanında 17k ya Philips EP5543/80 5500 LatteGo Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi aldık bakın size şunu diyeyim bunlar para tuzağı ilk ay kullanıyorsunuz ilk ayın sonunda çeyize gidiyor , ayda yılda bir kullanırsınız , en son 4 ay önce makineyi açmışız temizlemeye üşendiğimiz için yatıyor hala , ama illa alacam diyorsanız kapsüllü sakın almayın , firmanın isteği kapsül harici çalışmıyor teyzem aldı bin pişman , yazıcı makinesini ucuza satarlar kartuşları fahişe satarlar aynı durum kapsüldede geçerli
Dediklerine harfiyen katılıyorum da kapsül ün rahatlığı ve konforu da hiçbirinde yok maalesef. Suyunu koy kapsülü koy bas çıksın. Bu fiyata böyle bi rahatlık çok okey. Eğer günde 10 kahve içiyorsanız bütçeyi üzer de benim gibi günde 1 kahveyse keyifli olur.

Ek olarak tschibo nun kapsül kahve makinasını kullanıyorum. Almayın. Kapsül seçeneğiniz sadece tschiboda satılanlar oluyor. Gidip nespresso'nun makinelerini alın. Çok fazla üretici var

Nespresso'nun bir makinesini almıştık 3 yıl oluyor. Yanında 100 kapsül verdiği için makine bedavaya gelmişti. Her gün kullanıyoruz. Jacobs kapsüller amazonda 150 lira civarı satılıyor. 1 bardak lungo 15 lira yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,543
Üyeler
199,182
Son üye
marcuss

Geri