size xxl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 242
Hocam bunun yerine 11k ya Philips 2220/10 modeli var hem süt köpürtme özelliğine sahip hemde tam otomatik çekirdek öğütücülü çok mantıklı gelmedi bana açıkcası. Philipsi aktif kendim kullanıyorum memnunum.Kahve kg fiyatı 2000tl 20k ya hem makina hem de 10kg kahve alınmış oluyor bana uygun geldi fiyatı normalde 1200tl fln diye biliyorum kahvenin kg si makine iyi duruyor 9k ya fln geliyor
https://www.tchibo.com.tr/c/kahve-h...oAS5Iw&wt_uk=9e4de93b04ef411a8de73fdcb245035b
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz kahve sevmenize bağlı ben her sabah 5.40 da kalkıp americano hazırlıyorum üşenmeden termosuma koyup 6.30 da servisime binip ofisime geldiğimde içiyorum bu biraz kahve içmeyi ne kadar sevdiğinizle alakalı sütlü kahve içmeyenler için tam otomatik americano ve espresso makineleri bence çok okay. Ben evde olduğum zamanlarda latte hazırlıyorum oda ayrı bi tat tabii ki ama genel olarak americano içerim.16'ya geçen kasım aynı makineyi aldım.
Sonra midem de gastrit çıktı kahveyi içmedim falan 6 aydır hiç kullanmadım makineyi.
Artık gastrit ile yaşamaya alıştığım için 3ü1 arada içiyorum. Bu hafta bitmeden makineyi çalıştıracam tekrar.
Yani arkadaş haklı böyle makineler genelde üşeniliyor.
Her sabah kahvesiz uyanamayan veya saatlerce yks çalışan bir genç değilseniz gereksiz.
Son düzenleme: