Amazon depoyu basmaya gidin. Tuzlada vardıAnladığım kadarıyla amazon kargoya vermek üzereyken satıcı iptal talep etmiş. Çağrı merkezine ulaşmaya çalışınca sürekli iade durumuyla ilgili bilgi al gibi şeyler çıkıyor zaten
Alıntıyı görüntüle
Amazon depoyu basmaya gidin. Tuzlada vardıAnladığım kadarıyla amazon kargoya vermek üzereyken satıcı iptal talep etmiş. Çağrı merkezine ulaşmaya çalışınca sürekli iade durumuyla ilgili bilgi al gibi şeyler çıkıyor zaten
Alıntıyı görüntüle
kutusunda duruyo ne yapıcagıma karar veremedim 180 dereceyi goruyomuş evde kullanmak riskli gibiMakineyi ne yaptın sen sattın mı yoksa kullanıyor musun merak ettim şimdi
Sohbet ilerlese tibet duru olayına donecek gibi40 yıllık yoğurtçuyum böyle mh sohbeti görmedim
Anladığım kadarıyla amazon kargoya vermek üzereyken satıcı iptal talep etmiş. Çağrı merkezine ulaşmaya çalışınca sürekli iade durumuyla ilgili bilgi al gibi şeyler çıkıyor zaten
Alıntıyı görüntüle
İkinci el piyasası nasıl bilmiyorum bu makinelerin ama 35k'ya koysan bilan rahat satarsın gibi bedava cash bana gelse öyle yapardım şahsenkutusunda duruyo ne yapıcagıma karar veremedim 180 dereceyi goruyomuş evde kullanmak riskli gibi
Konuya girmek zorunda değilsin birader. Biz de bundan zevk alıyoruz.Şu konu niye 25 sayfa birisi açıklayabilir mi boş kuruntuların peşinden gidip sıcak fırsatlar forumunu kirletiyorsunuz sürekli her defasında da 25-30. sayfalarda iptal işlemleri tamamlanıyor herkes dağılıyor hala akıllanamadınız
isterse 1000 sayfa olsun niye rahatsız oldun kiŞu konu niye 25 sayfa birisi açıklayabilir mi boş kuruntuların peşinden gidip sıcak fırsatlar forumunu kirletiyorsunuz sürekli her defasında da 25-30. sayfalarda iptal işlemleri tamamlanıyor herkes dağılıyor hala akıllanamadınız
Çünkü aynısı sürekli oluyor ama hiçbir şekilde akıllanmıyorlar şunun iptal olmayacağını sanıyorlar hele itopya philips monitör konusu en komiğiydiisterse 1000 sayfa olsun niye rahatsız oldun ki
thh başvuranlar şaklaban zaten de sen niye rahatsız oldun ki? konuya girmezsen görmezsinÇünkü aynısı sürekli oluyor ama hiçbir şekilde akıllanmıyorlar şunun iptal olmayacağını sanıyorlar hele itopya philips monitör konusu en komiğiydi