PC Den Hiç Anlamıyorum Bilgi Arıyorum

almadan önce yazmış olsaydın kafan rahat olurdu aldıktan sonra yazmanın pek bi mantığı kalmıyor
kanka 1 yıl oldu alalı yt dan izlliyorum forumdan sorun merak ettıklerınızı dediği için gelip sormak istedim kusuruma bakma

sadece işlemciyi yükselterek bu fps artar mı
Hocam size şunu söyleyim siz anakartınızı biliyormusunuz soğutmanız ne sizin kaç watt psunuz var bilgi verin yardımcı olalım

Eh yine fiyatı çok kazık vermemiş de 20k ya daha iyi sistemler vardı hocam Am4 platform anakartları daha iyidir işlemci yükseltme konusunda
peki şuan 20 k ya o fpsleri alabıleceğim bir kasa bulabılırmıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size şunu söyleyim siz anakartınızı biliyormusunuz soğutmanız ne sizin kaç watt psunuz var bilgi verin yardımcı olalım
onları bılmıyorum bakmam gerekiyor

400-500 valorantda bulabileceğin sistem için Ortalama 60k bayılman lazım güzel bir am5 anakart ortalama bir işlemci gerek
Ama hazır sistemlerden yada 2nci elden bahsetmiyorum yine 2nci elden ucuza getirirsin ama 2nci el 60k sistem satanları kast etmiyorum

onları bılmıyorum bakmam gerekiyor
Elinizdeki sistemle 400-500 fps beklemeyin hocam intel sistem 3060 yine iyidir 12gb olduğundan dolayı ama 400-500 fps gerçekten lazımsa işlemciniz güçlü olmak zorunda ve 3060 ona yetişemez

Son düzenleme:
400-500 valorantda bulabileceğin sistem için min 70k bayılman lazım güzel bir am5 anakart ortalama bir işlemci gerek
Ama hazır sistemlerden yada 2nci elden bahsetmiyorum yine 2nci elden ucuza getirirsin ama 2nci el 60k sistem satanları kast etmiyorum
ya birader sallamayın yeter ya 7500f çok rahat 500 600 fps alıyor valorant ağır bir oyun değil :D

ana kartı soran arkadasımı bulamıyorum ana kart asus prıme Z370-A

ya birader sallamayın yeter ya 7500f çok rahat 500 600 fps alıyor valorant ağır bir oyun değil :D
Hocam Valorant git bak bakalım 7500f veriyormu anca poligonda veriyor 400-500 fps i poligon ve rekabetçi oyundaki yükler eşit deil max 250-320 arası görüyor biliyorum daha önce oynadım

Bu yorumu yaparak bence dalga geçiyorsun gibi

Hocam Valorant git bak bakalım 7500f veriyormu anca poligonda veriyor 400-500 fps i poligon ve rekabetçi oyundaki yükler eşit deil max 250-320 arası görüyor biliyorum daha önce oynadım
hiçbir ayar yapmazsan, bios'a bile girmezsen çok normal 50 fps bile alırsın. 70 80k sisteme gerek yok yani 7500f ile valorant akıyor gidiyor zaten.

Senin oynadığın sistem sorunluymuş demekki. Ben 14100f le 300lerde takılıyom min 280 görüyom. 7500f in o fpsleri vermesi imkansız

BU BİLGİSAYARDAN KURTULSAM NE KADAR EDER TAHMİNİ ARKADASLAR O KADAR ZORBALADINIZ Kİ BİLGİSAYARDAN TİKSİNDİM :)

niye dalga geçeyim youtube'dan düzgün bir inceleme kanalından açıp izleyebilirsin min fps'ler bile 400 üstü

niye dalga geçeyim youtube'dan düzgün bir inceleme kanalından açıp izleyebilirsin min fps'ler bile 400 üstü
Yok hocam mümkün ztn ben bios ayarlarına dokunmadan kast ediyorum 250-330 arasını
Ama 450-500 arası takılması yine zor En mantıklı senaryo 340-400 arası olur ama fark edersen adamın max 400 fps ile 500fps ile arasında fark var malesef

max 420 falan görür Senin baktığın baçlar ya deathmatch yada Unranked muhtemelen arada fps farkları var Normal ranked ve diğer maçlar arasında ama tabi 350-400 arası görmek mümkün buna itirazım yok ben sistemi topladığım gibi testleri yaptım ortalaması 274fps gibi bişeydi

ana kartı soran arkadasımı bulamıyorum ana kart asus prıme Z370-A
Hocam sen direk iyi bir sistem istiyorsan sistemi değiş ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,635
Üyeler
198,605
Son üye
Lowzinq