Hangisini Tercih Etmeliyim?

Modelin incelemesini hocam renk gamutu kontrast ölçümleri yok mu?
bilmiyorum vardır illa monitör 180hz monitör olarak tavsiye vereceğim ilk monitör değil bu fiyatta alınabilecek tek monitör zaten :)

bilmiyorum vardır illa monitör 180hz monitör olarak tavsiye vereceğim ilk monitör değil bu fiyatta alınabilecek tek monitör zaten :)

İncelemesine bakmadan monitör neye göre öneriyorsunuz sadece 180 hz diye mi? Hz yüksek olsa da görüntü kalitesi kötü olduktan sonra memnun etmez.

Bu bütçe bandında şu an pek tercih yok açıkçası H25T7 normalde bu fiyatlarda bulunuyor zaten onu bekleyebilirsin yakında düşebilir. Birde Fazeon X24F166P var onda stok sorunu var stok gelince fiyatı bu civarlarda olur onu da takip edebilirsin.

İncelemesine bakmadan monitör neye göre öneriyorsunuz sadece 180 hz diye mi? Hz yüksek olsa da görüntü kalitesi kötü olduktan sonra memnun etmez.

Bu bütçe bandında şu an pek tercih yok açıkçası H25T7 normalde bu fiyatlarda bulunuyor zaten onu bekleyebilirsin yakında düşebilir. Birde Fazeon X24F166P var onda stok sorunu var stok gelince fiyatı bu civarlarda olur onu da takip edebilirsin.
monitör atmadan senden izin mi alıcam 3800tl ye daha iyi bir monitör bulursan atabilirsin gidip fason marka atmıyoruz burda

monitör atmadan senden izin mi alıcam 3800tl ye daha iyi bir monitör bulursan atabilirsin gidip fason marka atmıyoruz burda

Tamam, konu sahibi sana güvenip alsın; berbat bir görüntü kalitesiyle, IPS glowla falan baş etsin. Kendin kullanmıyorsun, incelemesi yok, bir şeyi yok; nasıl önerebiliyorsun? Konu sahibi buraya yardım istemek için konu açıyor, sen Akakçe'ye 180 Hz monitör yazıp filtrelerden en ucuza çekip öneri yapıyorsun. Bunun kimseye faydası yok.

Daha iyi monitör var zaten KTC H25T7 muhtemelen çok geçmeden tekrar bu civarlara düşecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,618
Üyeler
198,806
Son üye
mete731

Geri