Sistem Topladım Olmuş Mu?

Anladım hocam Yine ben 9070xt nin yazılımsal olarak Eşit olduğunu olduğunu güç olarak her şey olarak rtx 5070 den iyi olduğunu söyleyeyim de

Ayrıca rx 9070xt ninde Yazılım özellikleri var Frame generetion ve Fsr teknolojisi bilginiz olsun rtx 5070 i Dlss Ve multi frame generetion için alıyorsanız

Ama tabi hangisi içinize siniyorsa onu alın çünkü sonra diyerini alsaydım keşke adam bana bunu aldırdı filan olur Sisteminizden zevk alamazsınız
aynen hocam peki bir şey soracağım anakart yeterli demiştiniz neden başka anakart tavsiye ettiniz

aynen hocam peki bir şey soracağım anakart yeterli demiştiniz neden başka anakart tavsiye ettiniz
Hocam ileride işlemci değişme durumu olur ekstra Ram takmak istersiniz Ekstra ssd takmak istersiniz attığım b650 modelinde ekstra bu slotlar mevcut Ve Sizin anakartınıza göre Faz değerleri ve Vram soğutucular daha iyi o yüzden önerdim

Sadece oyun oynayacaksanız ve ekstra ram ssd desteği ve İşlemci değişme olayı olmayacaksa anakart kalsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta hocam ekstra upgrade fikriniz vesaire varsa dediklerimin üstüne anakart değişmeyi düşünoysanız attığım anakartdan daha iyi ve sadece 1k fark olan bu var fiyat performans mükemmel

Son düzenleme:
B650M-R da iki tane m2 yuvası var yani ileride ikinci m2 alırsa bir sorun yaşama durumu olmaz geçebiliyorsa geçsin tabi ama bütçe yoksa da gerek yok. 7800x3d var zaten sistemde anakartı veya vrm'leri ne kadar ısıtabilir ki 85w işlemci ortalama bir kule tipiyle ömür boyu kullanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,657
Üyeler
198,609
Son üye
deykinggg
Geri