20k Altı Bisiklet Önerisi

codcubiri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,460
Bi bisiklet alıcam 20k bütçem var kron xc300 almayı düşünüyodum ama ikinci el salcano ng team 100 buldum 14k ya ne yapmalıyım

mosso marine 26 acr 2d, bende bunu almak istiyordum bir süredir ama 23 bin civarında satılıyor şimdi sıfırı ve doğrusu her ne kadar bisiklet istesem de bisiklet fiyatları bana şuan da çok absürt geliyor.. çok pahalılar bence..

mosso marine 26 acr 2d, bende bunu almak istiyordum bir süredir ama 23 bin civarında satılıyor şimdi sıfırı ve doğrusu her ne kadar bisiklet istesem de bisiklet fiyatları bana şuan da çok absürt geliyor.. çok pahalılar bence..
Yapcak bişey yok ama katlanır bisiklet almak zorunda değilsen bunu alma yani

Bulunduğum semt güvenli değil ve binamda asansör yok ve de ben 5. kattayım, en azından katlayıp sırtımda yukarıya çıkarabilirim düşüncesiyle buna yöneliyordum.. Bir de metroda falan otobüste hani taşıması götürmesi daha kolay olur diye.. şimdi bir bisiklete de neredeyse bir asgari ücret fiyatı vermek bana pek doğru gelmiyor belki ben yanlış düşünüyor olabilirim ama bilemiyorum..

Bizim bir abi vardı zamanında Çin'den getirdiği parçalarla kendisine elektrikli bir scooter yaptı, bana da kendisi diyordu ben bunun sıfırına alsaydım buradan 4 katı para öderdim diyordu..

Geri