Gemini nin Plus paketi gibi düşün Free planın kullanım limitleri arttırılmış hali. Tabi uçuk fark var yani biri 6 dolar biri 20 dolarçok uçuk bir fark mı merak ettiğim o geminideki paketler çok değişti çünkü gpt de öyle mi
uygulamayı sil tarayıcıya yönlendirecek ordan kart bilgini girip alabilirsinnasil kullanabilirim? yardımcı olabilecek var mıdır fırsatı kullan diyorum fakat hiçbir şey olmadı ?
kanka kart bilgilerimi en son girdiğimde gpt 2000 tl para aldı benden gbir daha aynı hataya düşmem walla kalsın go üyelikuygulamayı sil tarayıcıya yönlendirecek ordan kart bilgini girip alabilirsin
sanal kart gir 1 tl limit yapkanka kart bilgilerimi en son girdiğimde gpt 2000 tl para aldı benden gbir daha aynı hataya düşmem walla kalsın go üyelik![]()
![]()
![]()
bak bu hiç aklıma gelmemişti dur bunu birazdan yapayım teşekkür ediyorum <3sanal kart gir 1 tl limit yap
Bende de aynı sorun var. Garanti, ziraat, halkbank hepsini denedim kabul etmiyor. Nasıl bir sistemi var çözemedim.ben kart bilgilerini giriyorum kart reddedildi diyor 3-4 kart denedim hepsi aynı çözümü bilen var mı
edit: kartların limiti var ve para yüklü