Bu Sistem İçin Hangi Rami Kullanmalıyım?

EdArda

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
Yeni bir kasa toplayacağım,teker teker bütçem elverdikçe ilerleyeceğim,aciliyetim yok. Anakart olarak Gigabyte X870E Aorus Pro Ice Wi-Fi veya
MSI MAG X870E Tomahawk Wi-Fi düşünüyorum,işlemci Ryzen 9 9950x ve kasa olarak da Lian Li Lancool III White düşünüyorum. RAM’i hemen almak istiyorum çünkü fiyatların artışı durmayacaktır, 2X16 olarak bu sisteme en uygun ram önerir misiniz,en performanslı,kaliteli ve darboğaz yaşamayacağım. RAM İÇİN AYIRDIĞIM BÜTÇEM 20-30 BİN TL. İkinci el daha mantıklıysa oraya da gidebilirim.Destekleriniz için teşekkürler.

Yeni bir kasa toplayacağım,teker teker bütçem elverdikçe ilerleyeceğim,aciliyetim yok. Anakart olarak Gigabyte X870E Aorus Pro Ice Wi-Fi veya
MSI MAG X870E Tomahawk Wi-Fi düşünüyorum,işlemci Ryzen 9 9950x ve kasa olarak da Lian Li Lancool III White düşünüyorum. RAM’i hemen almak istiyorum çünkü fiyatların artışı durmayacaktır, 2X16 olarak bu sisteme en uygun ram önerir misiniz,en performanslı,kaliteli ve darboğaz yaşamayacağım. RAM İÇİN AYIRDIĞIM BÜTÇEM 20-30 BİN TL. İkinci el daha mantıklıysa oraya da gidebilirim.Destekleriniz için teşekkürler.
Şimdi hemen hemen aynı sisteme de sahibiz sisdemdaş bence 2. el ram almak ama iyi kondisyondaki ram almak daha mantıklı 30k civarına 32*2 ram bulunabiliyor burada sana şu markayı al demem salaklık olur burada marka değil kullanıldığı çip önemli bunu da yapayzekaya sorabilirek öğrenebilyorsun ama sana bundan daha basit bir şey söyleyim eğer 6000mhz+ ve CL 30-32 ise büyük ihtimal SK Hynix A-die veya M-die dır bu 7000mhz üstüne çıktıkça ve cl değeri korunabildikçe yani düşük kalıyorsa Direkt olarak A-die dır (Bu arada en iyi 2 çip ler bunlar)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bundan 2 tane çak iyidir bu
Mesela hiç bakmıyorum Sk Hynix A-die

2 tane alsam dual olarak uyumsuzluk olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,218
Üyeler
199,313
Son üye
turkoman

Geri