F/P Monitör Arıyorum Ana Monitörüm Olacak

lesionSTL

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6500
Bütçe 5-7bin tl civarı pivot 200hz+ 1080p veya 2k bulabileceğim 24 25inc veya fpse yine uygun oluyorsa 27inc ips f/p monitör arıyorum gaming gecesinde aoc 27 inc ve gigabyte g25f2a iyi gibi duruyo ama gigabyte pivot degilmiş maalesef ne yapmalıyım neyin indirime girmesini bekleyim sizce monitör önerirseniz sevinirim

Legion 25-10 kullanıyorum, oyunlarda 320hz i kullanabilirim diyorsanız düşünebilirsiniz. 240fps de bozmuyor ama altı kötü hissettirmeye başlıyor.

Ya alacaktım geçen gün buradan biri yüzünden kafam çok karıştı hepsiburadqyadq aynı şekil kötü yorum atmış 1000tl daha ucuzdu tam aliyim dedim indirim bitti

Ya alacaktım geçen gün buradan biri yüzünden kafam çok karıştı hepsiburadqyadq aynı şekil kötü yorum atmış 1000tl daha ucuzdu tam aliyim dedim indirim bitti
7 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bi arkadaşa da aldırdım onda ölü pixel çıkmıştı sıkıntı yapmadan değiştirdiler. Burada kafanızı karıştıran arkadaş ne demişti?

Sistem özellikleriniz nedir? Ona göre 2k veya 1080p önerelim. Ağırlıklı FPS oyuncusuysanız ve 320hz üstünü görebilecekseniz 25-10 alınır ama normalde alınmaz.

7 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bi arkadaşa da aldırdım onda ölü pixel çıkmıştı sıkıntı yapmadan değiştirdiler. Burada kafanızı karıştıran arkadaş ne demişti?
Görüntü renk kalitesi kötü 780p gibi demişti çok büyük hevesle alıp ayarlarını yapıp iade etmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya ben geleceğe yönelik bulunsun diye öyle düşündüm 180hz+ ok suan

Görüntü renk kalitesi kötü 780p gibi demişti çok büyük hevesle alıp ayarlarını yapıp iade etmiş

Bu bütçelerde en iyi görüntü kalitesini sunan model.

Ben asus un tn bir modelinden geçmiştim bana güzel gelmişti. Hayatımdaki 2. monitörüm olduğu için tatmin etmişti, kıyaslayabileceğim bir monitör kullanmadım. Fps ağırlıklı oyunlar oynadığım için bunu tercih ettim, diğer arkadaşın attığına bakabilirsiniz.

Bütçe 5-7bin tl civarı pivot 200hz+ 1080p veya 2k bulabileceğim 24 25inc veya fpse yine uygun oluyorsa 27inc ips f/p monitör arıyorum gaming gecesinde aoc 27 inc ve gigabyte g25f2a iyi gibi duruyo ama gigabyte pivot degilmiş maalesef ne yapmalıyım neyin indirime girmesini bekleyim sizce monitör önerirseniz sevinirim

gigabyte g25f2a hosuna gittiyse pivot olayina cok takilma indirimden pistonlu ayaklardan denk getirdinmi cok daha kullanisli ve sık duruyor. Bendede pivot yoktu bu sekilde cozdum ve cok daha iyi oldu.

Pivot istediğini görmedim attığımı ve bunu alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri