gereksiz fantazi kanka salla geç ağzı olan öyle para onun olmadığından konuşuyor zaten elindeki sistem çok çok yeterli para israfı olur daha yenisine geçsen emin ol hayatında bir şey değişmez fark alman için üste iyi para lazım onuda geçtim bende am5 ten hiç memnun kalmadım geçtiğimde sürekli bir drop takılma yaşıyorum 5600 daha stabildi şuanda da ddr4 z790 13600kf kullanıyorum gayet yeterli 400 fps alırken 500 600 fps alman inan bir halta yaramayacaksın sen sadece milletin gazıyla bedavadan havaya para vermiş olacaksın onun yerine git harca paranı tatil yap daha iyiAnladım dostlar. Yani şuan ki sistemden daha iyi performans alabileceğim, sıçrama yapacağım bir sistem için iyi bir bütçe lazım. Onun dışında geçiş mantıksız gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci 17 18bin ediyor ve millet alıyor. Ddt5 tam ucuz olsa geçmek mantıklıymış.
5800X3D'ye sahip olmana rağmen DDR5'e geçmek istediğinde yüksek ihtimalle uygun olsun diye 7500F ya da 9700X falan alacaksın fakat bu yükseltme bence 5600-5600X gibi işlemciler kullanan AM4 kullanıcıları hariç gereksiz bir hareket. Bilgisayarın sana yetmediği için mi yükseltmek istiyorsun yoksa tamamen keyfi mi?
Ben bile 5600X + 3070 sistem ile geçmeye değer mi onu düşünüyorum ki bana göre bu sisteme bile değmez. Anca şu bilgisayardan AM6 / DDR6 gibi bir şeye geçmem lazım beni tatmin etmesi için.
Evet yorumlar için teşekkürler. Kafamda daha iyi oyurdu şuan.gereksiz fantazi kanka salla geç ağzı olan öyle para onun olmadığından konuşuyor zaten elindeki sistem çok çok yeterli para israfı olur daha yenisine geçsen emin ol hayatında bir şey değişmez fark alman için üste iyi para lazım onuda geçtim bende am5 ten hiç memnun kalmadım geçtiğimde sürekli bir drop takılma yaşıyorum 5600 daha stabildi şuanda da ddr4 z790 13600kf kullanıyorum gayet yeterli 400 fps alırken 500 600 fps alman inan bir halta yaramayacaksın sen sadece milletin gazıyla bedavadan havaya para vermiş olacaksın onun yerine git harca paranı tatil yap daha iyi