2026 Torres Evx Alınır mı?

Ailem hep alçak arabalara bindi, uzun zamandır Passat kullanıyorlar konforundan çok memnunlar ama hem vitesli hem de alçak araba. O yüzden artık daha konforlu bir şeye geçmek istiyorlar.
Sitesinden ayarlamalar yapmaya çalışıyorum ama hiçte bilmediğim için, o zaman normal T10X'in uzun menzillisine ilerleyeceğiz. Burada ses sistemiyle, cam tavanı aynı anda seçemiyor olmak biraz üzmüş haricinde gerçekten iyi gözüküyor. Bakalm.
Sarı siteden 0 km ilanlara bakabilirsiniz herhangi bir fark olmayacaktır uygulamadan aldıgınız ile. Aynı garanti aynı süreç. Eskiden seçilebiliyordu

Audide Quadro, Mercedeste 4matic neyse togg da durum o ama 4 more olunca çift motorlu oluyor 2 kat motor gücü daha yüksek tork ve beygir
O zmaan bunu almak daha iyi olmuyor mu ? Bir arkadaşta 4x4 yerine 4x2 alın aileniz kullanacaksa yazmıştı tam orayı anlayamadım mesela şuan sizin dediğinizle beraber.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sarı siteden 0 km ilanlara bakabilirsiniz herhangi bir fark olmayacaktır uygulamadan aldıgınız ile. Aynı garanti aynı süreç. Eskiden seçilebiliyordu
Ama Togg'un kredileme sistemi de iyi gözüküyor. O yüzden sanki birinden vazgeçip, siteden almak daha cazip gibi.

O zmaan bunu almak daha iyi olmuyor mu ? Bir arkadaşta 4x4 yerine 4x2 alın aileniz kullanacaksa yazmıştı tam orayı anlayamadım mesela şuan sizin dediğinizle beraber.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama Togg'un kredileme sistemi de iyi gözüküyor. O yüzden sanki birinden vazgeçip, siteden almak daha cazip gibi.
Mantıklı mantıklı da 2 motora istinaden tüketim daha fazla menzil daha az. Aileniz kapışmayacaksa gerek yok. Fiyat farkıda fazla

o.O2
1783169258244.webp

Mantıklı mantıklı da 2 motora istinaden tüketim daha fazla menzil daha az. Aileniz kapışmayacaksa gerek yok. Fiyat farkıda fazla
Annemin "Zig Zag"tan cezası var hocam. Kapışabilir :ROFLMAO:
Tamamdır hocam, tam olarak anladım dediğinizi. Gerekte yok, sakin sakin gitsinler.

Çok garip ya, forumda bazı konulara denk geldim, gene Togg pek önerilmiyor, en azından oranı daha fazla. Menzilinin yetersiz olduğundan, işletim sisteminin çok ağır olduğundan, şarj olayının 20% 80% arası olmasından vs. dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,458
Üyeler
199,163
Son üye
Yusuffffaybekkk

Geri