2026 Torres Evx Alınır mı?

Eğer boyutu yeterli olursa togg gayet mantıklı seçim olacaktır bende 3 araç arasında kaldım t10f torres ve t10x. Geçenlerde olan torres kazasında 2 doktor vefat etti ondan beri üiuzaklaştım biraz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar test aracı degil mi hocam
For more 1 senedir satılıyor.
Ama 2025'de çıktı 4more'lar.
Bu araç ise 2024 olduğu için belediyeler veya bakanlıklar için üretilen model.
Ama şuan aynısı da satışta yani.

Fikirleriniz ve konuyu canlandırdığınız için teşekkür ederim. Şuan beni de söylemleriniz soğuttu ama neden alınmaz onu hala anlayamadım. Evet bir sahtekarlık dönmüş anladığım kadarıyla ama kullanım, ömür, yol tutuş vs gibi durumlarda da iyi olduğunu görüyorum.
Togg hep çok sorunluydu, şuan nasıl bilmiyorum ama ondan dolayı pek sıcak bakamıyorum.
2. el bakmıyorlar, kesinlikle 0 olacak ve 2.5 Milyona kadar çıkılabilecek.
EV3'e baktıracağım ama o da tam SUV değil, aslında Togg'u ben de seviyorum ama işte servisi ne kadar iyi, bazen Togg bayilerinin önünde kuyruklar görüyor olmam rahatsız ediyor.
Hyundai sevmekle beraber, bana çok dolu bir araba gibi gelmiyor.
Kia EV3 tercih edilebilir bende tesla juniper premium(1.913.000TL) var ama tabi artık o da standart olarak satılıyor.
Tesla'da 2.5M'a elle tutulur bir araç var mı ki şuan Türkiye'de 0 alabileceğimiz ?

getiren şirket rezalet, bence togg bakın finansmanı güzel baya neredeyse faizsiz verecekler krediyi

ne testi 2.5m yazıyor
Zaten 0 faiz veriyor 700k 12 ay 0 faiz ile T10X 900k 12 ay 0 faiz ile T10F tam tersi de olabilir.

Ayrıca, Antalya'da yaşıyoruz, soğukla ilgili bir sorunumuz yok aslında.

For more 1 senedir satılıyor.
Ama 2025'de çıktı 4more'lar.
Bu araç ise 2024 olduğu için belediyeler veya bakanlıklar için üretilen model.
Ama şuan aynısı da satışta yani.

Hayır biliyorum zaten önceden üretildiğinide bunlar test aracı diye biliyorfum degilse problem yok

getiren şirket rezalet, bence togg bakın finansmanı güzel baya neredeyse faizsiz verecekler krediyi

ne testi 2.5m yazıyor
4more bu 4 ceker 3m normalde

Isı pompası olmadığı için aracın kış şartlarında verimi çok düşüyor(22kw) özellikle evde sarj cihazı yoksa maliyet anlamında etkiliyor. Tesla da ben maks 15k gördüm en kötü koşulda
Tabi duruma gore oyle olabilir ben istanbul ve antalya karma yasadıgım icin oyle bir problemim yok

Son düzenleme:
Hayır biliyorum zaten önceden üretildiğinide bunlar test aracı diye biliyorfum degilse problem yok

4more bu 4 ceker 3m normalde
Şuan Togg sitesine bakıyorum da 2.5M'e kadar bu bahsedilen 4more, 10x vs hangisi alınmalı sizce ?
4 More ne oluyor hiç bilmiyom.

Şuan Togg sitesine bakıyorum da 2.5M'e kadar bu bahsedilen 4more, 10x vs hangisi alınmalı sizce ?
4More 4 çeker oluyor 4x4 435 hp 0 100 ü 4 saniyelerde. Eğer babanız veya anneniz kullanacaksa bulasmayın gerek yok uzun menzilden devam edin.
Edit: bence t10f daha mantıklı ama suv seven suv alabilir

Audide Quadro, Mercedeste 4matic neyse togg da durum o ama 4 more olunca çift motorlu oluyor 2 kat motor gücü daha yüksek tork ve beygir

4More 4 çeker oluyor 4x4 435 hp 0 100 ü 4 saniyelerde. Eğer babanız veya anneniz kullanacaksa bulasmayın gerek yok uzun menzilden devam edin.
Edit: bence t10f daha mantıklı ama suv seven suv alabilir
Ailem hep alçak arabalara bindi, uzun zamandır Passat kullanıyorlar konforundan çok memnunlar ama hem vitesli hem de alçak araba. O yüzden artık daha konforlu bir şeye geçmek istiyorlar.
Sitesinden ayarlamalar yapmaya çalışıyorum ama hiçte bilmediğim için, o zaman normal T10X'in uzun menzillisine ilerleyeceğiz. Burada ses sistemiyle, cam tavanı aynı anda seçemiyor olmak biraz üzmüş haricinde gerçekten iyi gözüküyor. Bakalm.

Audide Quadro, Mercedeste 4matic neyse togg da durum o ama 4 more olunca çift motorlu oluyor 2 kat motor gücü daha yüksek tork ve beygir
KGM Torres almak için hiçbir neden yok yani servis noktası berbat ısı ponpası hala daha yok sanırsam olsa 1 sayfa şeklinde yazardılar batarya hacmi daha zayıf Togg'a göre her 2 sidfe artık LFP, TOGG önceden NMC idi nmc normalde ısı verimliliği daha iyiydi ama soğuktan daha çok etkileniyor ve sarj döngü sayısı daha azdı ve buna rağmen LFP bataryaya göre üretimi daha pahallıydı diye farasis ile anlaşılp LFP ye geçildi.

Hocam togg al en alınabilir yanı şuan serviste araban 1 gün kalsa bile ikame araç veriyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,552
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri