63mhm790
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
gittim 32 liğin fiyatı değişmemiş aynıydı birde diğerlerinede baktım yine aynıydı indirim falan yoktu acaba şehirlere mi özelAlıntıyı görüntüle
32liğin fiyatı iyi gibi
gittim 32 liğin fiyatı değişmemiş aynıydı birde diğerlerinede baktım yine aynıydı indirim falan yoktu acaba şehirlere mi özelAlıntıyı görüntüle
32liğin fiyatı iyi gibi
6290 lira mıydı ben dün gittim 43 inch broşürde yazan fiyattı indirim etiketi vardıgittim 32 liğin fiyatı değişmemiş aynıydı birde diğerlerinede baktım yine aynıydı indirim falan yoktu acaba şehirlere mi özel
Ben bi kere bende LG TV vardı kullanılmıyor diye 27 inç monitör yapayım dedim. Aşırı kötü bir deneyimdi direk söktüm.Bu tv'lerle ps5 veya oyun hayali kurmayın inanılmaz yüksek gecikmeleri oluyor 20 30 ms gibi bugün joyistik çeviriyorsunuz yarın hareket geliyor falan
evet indirim yoktu sordum hatta dediki belki fiyat güncellememişler baktı yok dedi etiket fiyatı bu dedi6290 lira mıydı ben dün gittim 43 inch broşürde yazan fiyattı indirim etiketi vardı
gösterdim o yüzden zaten dedi belki fiyat güncellenmemiş sonra yine baktı fiyat aynı dediBroşürü gösterseydin keşke