IEM Kulaklık alınır mı?

Ben de bu var öneririm. Uzunluğu biraz fazla, ama uç kısımları falan kaliteli. Kablo da kalın.

Başta ağrıtıyor sonra alışıyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzatmaya bu kadar vereceğine depodan apple dac ve usb type c dönüştürücü veya hub al hem aynı paraya denk geliyor hemen hemen ve daha iyi olur.
Apple DAC dışında yine kabloya ihtiyacı var, 1.2 metre arkadaşa yetmiyor. Ayrıca Apple DAC malzeme kalitesi olarak kasa arkasında sorun yaşamaya çok müsait bir ürün.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Aful perfomer 5, kefine delci, kefine klean, earacoustic vsa max, simgot eg280, truthear zero blue, kz castor bass edition. Ew 200-300 de dinledim ama bana ait değillerdi o yüzden sıralamaya koymadım yeterli sürem yok onlarda. Vsa max manyak bir parça, belli müziklerde korkunç hazzı var ama genel deneyim çok kötü acayip parlak ve yorucu dinlemesi köşede duruyor hiç kullanmıyorum. Aful en iyisi, tek eksisi bassları zayıf biraz ama çok detaylı keyifli ve yorucu değil.

Böyle anlatınca moralim bozuldu tonla para harcamışım hala hayalimdeki ses ulaşamamışım..
Aful performer bende olsa yatağımı ona verirdim.

@Loky kim diyor Kefine DELCI AE kötü diye Reddit'te çok beğeniliyor bu kulaklık.

Gördüğüm kadarıyla ses kartı ile birlikte almamız gerekiyor
Öneriniz var mı bu ikili iyi olur açısından
AAA oyunlar ve müzik dinleyeceğim bass önemli bir konu benim açımdan bir iki model baktım lakin iem kulaklık konusuna çok uzakmışım onu anladım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri