❌İndirim Bitti! Aoc Q27g41zdf 27" 240hz OLED 17.999₺

6 ay değil 5 gün arayla düştü. 😀
Bunu bilmiyordumda bayağı geçmiş üstünden yakın zamanda düşmez gibi, alanlar şanslıymış. Çok güzel fiyat. Bu 26.5 inç mi 27 inç mi ? Pazarlama olarak 27 yazıyorlar 26.5 inç oluyorya bilgin varmı o konuda ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim bitmiş bu arada monitör 20k şuan.

Son oled monitör paylaşımlarında, ya ekran çizilirse diye yorumlar var. Monitör normalde çizilen bir şey değil. Hiçbir monitörü cam beziyle bile silip çizmedim. Çocuklu evde yaşıyorum. Ekranın başına gelmeyen kalmıyor, ama birtek çizik olmadı. 2 seneden fazla sorunsuz kullandım oled monitör. Totalde 10 dan fazla monitör geçmiştir elimden.

O 17K fiyat hatası o fiyatı referans almayın max 23 gördü. bir şey soracağım gigabyte 27 pazarlama stratejisimi odamı 26.5 inç yoksa 27 mi ?
Fiyat hatası değildi.Kampanyalı fiyatı, kampanyalı stoktan fazla stok açtılar ama o fiyatan alan herkese ürün geldi yinede.

Fiyat hatası değildi.Kampanyalı fiyatı, kampanyalı stoktan fazla stok açtılar ama o fiyatan alan herkese ürün geldi yinede.
Yazdığımı okursan ben nisandaki olan indirimi bilmediğimi ve ondan önceki indirimin fiyat hatası olduğunu söyledim. O indirimin fiyat hatası olduğunu sende biliyorsun zaten konudan, kişilerden vs. Alacak kişi beklesin nadir denk gelecek hızlı tükenen indirimi monitörsüz gezsin o zamana kadar ya düşerse tekrar diye sıkıntı yok benim sorunum değil. Nisan'da düşmüş en son oradan hesap yapılabilir. Az çok fırsat konusuna bakan birisi zaten o indirimin yakın zamanda gelme ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu bilir ki konularıda genelde sen açıyorsun. Senin daha iyi bilmen lazım. Alıcılar için gayet normal bir şey yazdım.

Bunu bilmiyordumda bayağı geçmiş üstünden yakın zamanda düşmez gibi, alanlar şanslıymış. Çok güzel fiyat. Bu 26.5 inç mi 27 inç mi ? Pazarlama olarak 27 yazıyorlar 26.5 inç oluyorya bilgin varmı o konuda ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim bitmiş bu arada monitör 20k şuan.
26.5'' bu bir standart

26.5'' bu bir standart
27 yazıyorlar fakat 26.5 geliyor anladım bilmediğimden sordum. Çoğu konuda 27 yerine 26.5 yok blur vs. muhabbeti görünce gigabyte için sorasım geldi. Benim monitörde kutuda 25 yazıyor ve 25 inç olarak giriyorlar ama 24.5 inç aynı muhabbet sanırım.

27 yazıyorlar fakat 26.5 geliyor anladım bilmediğimden sordum. Çoğu konuda 27 yerine 26.5 alın ibareleri görünce gigabyte için sorasım geldi. Benim monitörde kutuda 25 yazıyor ve 25 inç olarak giriyorlar ama 24.5 inç aynı muhabbet sanırım.
3.nesil qd oled modellerin tamamı 26.5'' hiç 27'' görmedim. 32'' yazanlarda 31.5'' oluyor qd vey woled farketmez. Piksel kaydırma muhabettiyle alakalıdır belki.

Garanti olsun diye yine de baktım incelemeci 26.5'' olduğunu belirtmiş.
13921.webp

3.nesil qd oled modellerin tamamı 26.5'' hiç 27'' görmedim. 32'' yazanlarda 31.5'' oluyor qd vey woled farketmez. Piksel kaydırma muhabettiyle alakalıdır belki.

Garanti olsun diye yine de baktım incelemeci 26.5'' olduğunu belirtmiş.
Alıntıyı görüntüle
Cansın, merak ediyordum o muhabbeti öğrendiğim iyi oldu bilgi için teşekkürler.

O 17K fiyat hatası o fiyatı referans almayın max 23 gördü. bir şey soracağım gigabyte 27 pazarlama stratejisimi odamı 26.5 inç yoksa 27 mi ?
27 isimlendirme çoğunlukla bende de g81sf 27 4. Nesil ama kutuda 26.5 yazıyor

27 isimlendirme çoğunlukla bende de g81sf 27 4. Nesil ama kutuda 26.5 yazıyor
Gigabyte kutusuna 27'' yazmış ama 26.5''
13923.webp

Techpowerup incelemesinde 26.5'' olduğunu belirtmiş. %100 26.5'' ama demek ki 27'' diye pazarlanabiliyor.
13925.webp

Geçen indirimde aldım nb f80 standla kullanıyorum memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederin.

Yazdığımı okursan ben nisandaki olan indirimi bilmediğimi ve ondan önceki indirimin fiyat hatası olduğunu söyledim. O indirimin fiyat hatası olduğunu sende biliyorsun zaten konudan, kişilerden vs. Alacak kişi beklesin nadir denk gelecek hızlı tükenen indirimi monitörsüz gezsin o zamana kadar ya düşerse tekrar diye sıkıntı yok benim sorunum değil. Nisan'da düşmüş en son oradan hesap yapılabilir. Az çok fırsat konusuna bakan birisi zaten o indirimin yakın zamanda gelme ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu bilir ki konularıda genelde sen açıyorsun. Senin daha iyi bilmen lazım. Alıcılar için gayet normal bir şey yazdım.
Nisan'dan önce 17K olarak indirime girdiğini görmedim hocam, ben şunu diyordum: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-mo27q2a-27-280hz-0-03ms-qhd-qd-oled-17-000tl.1218841/

Zaten sürekli böyle indirimler gelir diye bir iddiam yok, ayda yılda bir gelir böyle indirimler. Ama bu monitör, Amazon satıcılı olarak Prime Day günlerinde 23K'ya 9 ay vade farksız taksitle alınabiliyordu. 20K'ya düşer diye bekledim ama düşürmediler maalesef. Ben kendi açtığım konu için "fiyat hatası yok" yazdım zaten, üstte Tayfun Hoca'nın ve senin yazdıklarını görmemiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri