❌İndirim Bitti! Aoc Q27g41zdf 27" 240hz OLED 17.999₺

Keşke alsaydım fiyat zamlanmış.

Son düzenleme:
Bu fiyatlara woled varmı ya,kolay çizilme olayı beni almaktan vazgeçiriyor.
Monitörü titiz kullanıp çoluk çocuk içinde bırakmaz ve İnternette satılan ekran silme kitlerindeki bez veya gözlük camını silme bezi ve sıvı olarak su ile nemlendirirsen çizik olma ihtimali çok düşer hatta yok gibi bir şey.

Muadillerine göre HDR da geride. HDR renk hacmi düşük, sdr ve hdr parlaklığı düşük. Bütçesi 25k ya çıkamayanlar değerlendirebilir.

Bu kadar para ver çözünürlük 4k olmasın. Monitörün 5 kuruşluk değeri yok gözümde :)

O 17K fiyat hatası o fiyatı referans almayın max 23 gördü. bir şey soracağım gigabyte 27 pazarlama stratejisimi odamı 26.5 inç yoksa 27 mi ?
2 kere düştü 17k bandına ve gönderim sağladılar. 1 olsa tamam ama 2 oluyorsa bu hata değil stok eritme olur

2 kere düştü 17k bandına ve gönderim sağladılar. 1 olsa tamam ama 2 oluyorsa bu hata değil stok eritme olur
Birisi fiyat hatası ikincisi ne zaman düştü bilmiyorum. Yazdığından arada o fiyatlara düşüyor gibi anlaşılıyor. 1. sinde fiyat hatası diye emrivaki ile yolladılar. 2. sini düştüyse ben bilmiyorsam banko arada 6 ay vardır. 6 ay ya düşerse diyede indirim beklenmez yani sistemi toplayıp vatan ya ram indirimi yaparsaya benziyor biraz. Belki 2 yıl beklese o fiyata düşmeyecek yani, düzenli düşen ürünler beklenir o beklenmez :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar para ver çözünürlük 4k olmasın. Monitörün 5 kuruşluk değeri yok gözümde :)
Oled monitörlerde 4k 30k civarında ve 4k'yı kaldıracak sistemde lazım.

Birisi fiyat hatası ikincisi ne zaman düştü bilmiyorum. Yazdığından arada o fiyatlara düşüyor gibi anlaşılıyor. 1. sinde fiyat hatası diye emrivaki ile yolladılar. 2. sini düştüyse ben bilmiyorsam banko arada 6 ay vardır. 6 ay ya düşerse diyede indirim beklenmez yani sistemi toplayıp vatan ya ram indirimi yaparsaya benziyor biraz. Belki 2 yıl beklese o fiyata düşmeyecek yani, düzenli düşen ürünler beklenir o beklenmez :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled monitörlerde 4k 30k civarında ve 4k'yı kaldıracak sistemde lazım.
6 ay değil 5 gün arayla düştü. 😀

Allah aşkına biri 20 30k arasında parlak olan o oled görüntüsünün hakkını veren sağlam bir monitör önersin mat olmasın lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,672
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri