Ekran kartı 5070 2x beyaz o kesin ama inşallah işlemci Intel değildirsistemimi satmıştım normalde 5070 7800x3d veya 9700x kombinasyonlu bir sistem toplamak istiyordum fakat sizce abdullah abinin paylaşayacağı sistem nasil bir şey olursa kabul edip alıyım üzerine istişare yapıp konuşabilirsek çok iyi olur
walla banada öyle geliyor umarım intel değildir gerçekten 7800x3d veya 9700x iyi gider kombinasyonaEkran kartı 5070 2x beyaz o kesin ama inşallah işlemci Intel değildir
evet bu senaryoda çok mantıklı gerçektenStok yakalarsanız direkt siparisi cekin ondan sonra forumda araştırın. Mantıklı gelmezse iptal edersiniz.
abdullah abinin çıkaracağı sistem gözün kapalı alıp guvenebileceğin bir sistem olursistemimi satmıştım normalde 5070 7800x3d veya 9700x kombinasyonlu bir sistem toplamak istiyordum fakat sizce abdullah abinin paylaşayacağı sistem nasil bir şey olursa kabul edip alıyım üzerine istişare yapıp konuşabilirsek çok iyi olur
kesinlikle katılıyorum gerçekten şu ana kadar toplama olarak 5 tane sistem aldım 3ü abdullah abinin çıkardığı sistemlerdi güven konusunda kesinlikle bir problem yok sadece şuanlık ufak bir maddiyat sıkıntısı varken kaçırıp kaçırmama konusunda bir tereddütüm var maalesefabdullah abinin çıkaracağı sistem gözün kapalı alıp guvenebileceğin bir sistem olur
alamazsan 2 3 ay sonra birtane daha çıkarır onu alırsınkesinlikle katılıyorum gerçekten şu ana kadar toplama olarak 5 tane sistem aldım 3ü abdullah abinin çıkardığı sistemlerdi güven konusunda kesinlikle bir problem yok sadece şuanlık ufak bir maddiyat sıkıntısı varken kaçırıp kaçırmama konusunda bir tereddütüm var maalesef
walla muhtemelen böyle yaparım diye düşünüyorum ya hayırlısı bakalım gerçekten çok değecek bir şey çıkarırsa duruma göre hareket edeceğimalamazsan 2 3 ay sonra birtane daha çıkarır onu alırsın