Donanımarşivi Full Msi Sistem 6-9 Taksit İnstagram Paylaşımı.

Ryaa

80+
Reaksiyon skoru
38
Az önce abdullah abinin paylaşmış oldugu hikayeyi gördüm full msi 6-9 taksitli sağlam indirimli sistem geliyor haberini verdi sizce neler olucak ve kesin alınmalı mıdır? çok sınırlı stok dedi

sistemimi satmıştım normalde 5070 7800x3d veya 9700x kombinasyonlu bir sistem toplamak istiyordum fakat sizce abdullah abinin paylaşayacağı sistem nasil bir şey olursa kabul edip alıyım üzerine istişare yapıp konuşabilirsek çok iyi olur

Önceki paylaşmış olduğu 9060xt li sistemi almıştım kardeşime gayet iyi o tarz indirim olursa alınır. Tabi 5070 Ti yada 5080 olursa tadından yenmez

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Ben imzamdaki sistemi n11 kampanyasıyla birlikte aldım. Şu ekonomide gerçekten uyguna denk geldi.

Bazıları alınmaz diyecek fakat ihtiyacın varsa ve gerçekten uygunsa almanı tavsiye ederim.

Özelleştirme olmadığından sadece psuyu ayrıca alıp taktım. çokta memnunum.

• Beğen
sistemimi satmıştım normalde 5070 7800x3d veya 9700x kombinasyonlu bir sistem toplamak istiyordum fakat sizce abdullah abinin paylaşayacağı sistem nasil bir şey olursa kabul edip alıyım üzerine istişare yapıp konuşabilirsek çok iyi olur
Ekran kartı 5070 2x beyaz o kesin ama inşallah işlemci Intel değildir

• Beğen
Abdullah abinin iyi bi indirim getircegine inaniyorum da simdi su durum yasanir diye korkuyorum. Ne bileyim koycagi parca piyasada en ucuz 35k, ayni parcanin msi si 43k, indirimli halide 34k olursa alinir mi yine yani baska indirim beklenir mi

Stok yakalarsanız direkt siparisi cekin ondan sonra forumda araştırın. Mantıklı gelmezse iptal edersiniz.

• Beğen
Ekran kartı 5070 2x beyaz o kesin ama inşallah işlemci Intel değildir
walla banada öyle geliyor umarım intel değildir gerçekten 7800x3d veya 9700x iyi gider kombinasyona
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok yakalarsanız direkt siparisi cekin ondan sonra forumda araştırın. Mantıklı gelmezse iptal edersiniz.
evet bu senaryoda çok mantıklı gerçekten

abdullah abinin çıkaracağı sistem gözün kapalı alıp guvenebileceğin bir sistem olur

• Beğen
abdullah abinin çıkaracağı sistem gözün kapalı alıp guvenebileceğin bir sistem olur
kesinlikle katılıyorum gerçekten şu ana kadar toplama olarak 5 tane sistem aldım 3ü abdullah abinin çıkardığı sistemlerdi güven konusunda kesinlikle bir problem yok sadece şuanlık ufak bir maddiyat sıkıntısı varken kaçırıp kaçırmama konusunda bir tereddütüm var maalesef

kesinlikle katılıyorum gerçekten şu ana kadar toplama olarak 5 tane sistem aldım 3ü abdullah abinin çıkardığı sistemlerdi güven konusunda kesinlikle bir problem yok sadece şuanlık ufak bir maddiyat sıkıntısı varken kaçırıp kaçırmama konusunda bir tereddütüm var maalesef
alamazsan 2 3 ay sonra birtane daha çıkarır onu alırsın

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,555
Üyeler
199,184
Son üye
Jrcacoo