Controllmu Speedmı-800 TL Altı Mousepad

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
800
size soru ets cs mc gta oynuyorum genel olarak çoğu türdeki oyunları oynuyorum dpı olarak 1600 de oynuyorum cs,de 1000 e alıyorum control mü yoksu speedmı almalıyım hibrit düşünüyorum ama 70 speed 30 control var 50 50 var ne olmalı bunun oranın birde 800tl altı 90 40 siyah yada siyah beyaz mousepad önerir misiniz?

size soru ets cs mc gta oynuyorum genel olarak çoğu türdeki oyunları oynuyorum dpı olarak 1600 de oynuyorum cs,de 1000 e alıyorum control mü yoksu speedmı almalıyım hibrit düşünüyorum ama 70 speed 30 control var 50 50 var ne olmalı bunun oranın birde 800tl altı 90 40 siyah yada siyah beyaz mousepad önerir misiniz?
steelseries qck medium al

Hybrid veya control. Speed yüzeyden uzak durun, ayarınız ve oynadığınız oyun ne olursa olsun. Speed yüzeyler avantajlı değiller.

Bütçe artırabilirsen Hybrid Wraith SOA, Kensei öneririm.

Şu mesela sepete özel ₺1000 satılıyor. Kensei denedim CS2 gibi oyunlar için ideal. Zaten diğer oyunlarda her türlü işini görür.

Hybrid veya control. Speed yüzeyden uzak durun, ayarınız ve oynadığınız oyun ne olursa olsun. Speed yüzeyler avantajlı değiller.

Şu mesela sepete özel ₺1000 satılıyor. Kensei denedim CS2 gibi oyunlar için ideal. Zaten diğer oyunlarda her türlü işini görür.
f/p seylere benzıyorlar

f/p seylere benzıyorlar
XRades (Çin fason üretim) veya Steelseries dikişsiz eski mouse padlerinden net olarak iyiler. Karton kutuda geliyorlar, Kensei boyutu 50x50, Wraith attığım ise 48x40, onun da 50x50 var ama daha pahalı. İkisi de işini görür.

kral ama mousepad ıcın bukadar cıkmaya gerek varmı cok farkederı daha ucuz bır onerın varmı

ıyıymıs bakarım

Taksit falan ve beğenmem iade ederim dersen Amazon üzerinde de satılıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral ama mousepad ıcın bukadar cıkmaya gerek varmı cok farkederı daha ucuz bır onerın varmı

ıyıymıs bakarım
Bu kadar çıkmayacaksan ₺800-900 satılan dandik ürünlere fazla para vermeyin, Rampage şu mouse padini alın geçin. İnan aralarında fark yok, sırf o fiyat aralığı boş diye ₺500 ürünleri ₺800 satıyorlar. İnan çoğunu denedim. Yukarıdaki mouse padler fark yaratıyor, Logitech superlight faresi varsa ona uyacak şekilde iyi bir mouse pad al. Bu ürünler uzun süre seni üzmez. Eğer almaya karar verirsen Wraith 1 tık daha önde. İndirime bakayım uygun olsun diyorsan dediğim gibi Kensei de üzmüyor.

Taksit falan ve beğenmem iade ederim dersen Amazon üzerinde de satılıyor.

Bu kadar çıkmayacaksan ₺800-900 satılan dandik ürünlere fazla para vermeyin, Rampage şu mouse padini alın geçin. İnan aralarında fark yok, sırf o fiyat aralığı boş diye ₺500 ürünleri ₺800 satıyorlar. İnan çoğunu denedim. Yukarıdaki mouse padler fark yaratıyor, Logitech superlight faresi varsa ona uyacak şekilde iyi bir mouse pad al. Bu ürünler uzun süre seni üzmez. Eğer almaya karar verirsen Wraith 1 tık daha önde. İndirime bakayım uygun olsun diyorsan dediğim gibi Kensei de üzmüyor.
waıth ıyıymıs pekı hıbrıtmı almalıyım bırde xxl almaya degmez dımı normalde logıtech mousepad alcaktım ama xxl ıstıyordum boyle bakınca xxl almak mantıklı gelmedı

SteelSeries QcK Medium Oyuncu Mouse Pad

En Ucuz747,00 TL +41 FİYATÜcretsiz KargoÜrüne Git (+41)Sil
PaylaşAlarm KurTaşı

bende onları almak ısterım ama bıyaz tuzlu fıyatlerı

waıth ıyıymıs pekı hıbrıtmı almalıyım bırde xxl almaya degmez dımı normalde logıtech mousepad alcaktım ama xxl ıstıyordum boyle bakınca xxl almak mantıklı gelmedı

En Ucuz747,00 TL +41 FİYATÜcretsiz KargoÜrüne Git (+41)Sil
PaylaşAlarm KurTaşı

bende onları almak ısterım ama bıyaz tuzlu fıyatlerı
Logitech'in orijinal mouse padlerini yerelde satan yok. O satılan ₺150 şeyler çakma bu arada bilgin olsun. Hybrid daha ideal CS2, Valorant falan oynuyorsan. Speed yüzey Wraith da denedim, yani kullanması keyifli değil. Ama yüzey olarak iyi ürünler, net fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,237
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri