Controllmu Speedmı-800 TL Altı Mousepad

Logitech'in orijinal mouse padlerini yerelde satan yok. O satılan ₺150 şeyler çakma bu arada bilgin olsun. Hybrid daha ideal CS2, Valorant falan oynuyorsan. Speed yüzey Wraith da denedim, yani kullanması keyifli değil. Ama yüzey olarak iyi ürünler, net fark var.
gonderdıgım 800 tl lık olan gercek sanırım ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

theGladyator01 ın attıklarıda kalıtelı seylere benzıyor

gonderdıgım 800 tl lık olan gercek sanırım ama

theGladyator01 ın attıklarıda kalıtelı seylere benzıyor

Spirit Of Aim Hybrid kullanıyorum kardeşim kuzene xrades hediye almıştım gayette güzeller kendi isteklerine göre özelleştiril alabilirsin. Ama baskı kalitesi olarak biraz daha soluk gelebilir haberin olsun.(Yüzeye göre değişkenlik gösterebilir).

soft peedmı kullanıyorsunuz
Spirit Of Aim Hybrid kullanıyorum kardeşim kuzene xrades hediye almıştım gayette güzeller kendi isteklerine göre özelleştiril alabilirsin. Ama baskı kalitesi olarak biraz daha soluk gelebilir haberin olsun.(Yüzeye göre değişkenlik gösterebilir).

XRades (Çin fason üretim) veya Steelseries dikişsiz eski mouse padlerinden net olarak iyiler. Karton kutuda geliyorlar, Kensei boyutu 50x50, Wraith attığım ise 48x40, onun da 50x50 var ama daha pahalı. İkisi de işini görür.
Xrades yerli bro. O da kare kutuda gönderiyor. her şey parasına göre tabii ama eğer bütçesi yoksa illa Wraith ya da klasse almasına gerek yok

soft peedmı kullanıyorsunuz
Kuzene soft speed aldık birde xraypad beyaz hızlı olanından skatez aldıydık kayıp gidiyor.

ben bu modeli aldım 2 gündür kullanıyorum 850 ye geldi kargoyla beraber baskı kalitesi güzel soluk değil soft speed aldım gayet iyi kayıyor

softmu onerıyıyorsunuz
Valla eğer full speed alırsan kontrol edemezsin control alırsan mouse kaymaz. O yüzden soft speed alman bence uygun olur. Eğer profesyonel değilsen soft speed al.

Xrades yerli bro. O da kare kutuda gönderiyor. her şey parasına göre tabii ama eğer bütçesi yoksa illa Wraith ya da klasse almasına gerek yok

Kuzene soft speed aldık birde xraypad beyaz hızlı olanından skatez aldıydık kayıp gidiyor.
Yersiz demedim ama fason üretim. Keza Wraith de Çinlilere ürettiriyor. Porge de keza Çin üretimi fason ürünler.

KlasseGear mesela üst firması tekstil, bazı mouse padlerinin üretimi kendilerinin. Elbette ucuzlatmak adına Çin'de de üretim yaptırıyorlar.

Yersiz demedim ama fason üretim. Keza Wraith de Çinlilere ürettiriyor. Porge de keza Çin üretimi fason ürünler.

KlasseGear mesela üst firması tekstil, kendi üretimleri ürünler. Ama onların da skatez, fare, ses kartı gibi ürünleri Çin'den.
kral sen ne dıyorsun alınırmmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,987
Üyeler
198,671
Son üye
mertyildiranq

Geri