Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,866
Arkadaşlar linux deneyimlemeyi çok istiyorum, veya yazılım dili, siber güvenlik, kod yazma gibi farklı şeylerle uğraşmak kafa yormak oyun oynamaktan daha iyi geliyor, A2 ingilizce sertifikam var ama okuma ve anlamamın b1 olduğunu düşünmekteyim, neyse uzun lafın kısası ne yapabilirim? Çocukluktan beri hep eski sistemleri söker takar donanım ile alakalı uğraşmayı çok severdim, şuan çok şükür sök tak yapmaya doydum 
Stardew valleyde bile kendi modlarımı yazmak, yada bir mod üstünde oynamalar yapmak bile çok hoşuma gidiyor.
Yazılım, Bilgisayar mühendisi gibi şeyler okumak istiyorum ama 30 40k sıralama yapmak çok zor, anca 2 yıllık Bilgisayar Proğramcılığına giderim ama onunda ataması yok. kısacası evde 2 3 zaman öldüreyimde hevesimi alayım...
Stardew valleyde bile kendi modlarımı yazmak, yada bir mod üstünde oynamalar yapmak bile çok hoşuma gidiyor.
Yazılım, Bilgisayar mühendisi gibi şeyler okumak istiyorum ama 30 40k sıralama yapmak çok zor, anca 2 yıllık Bilgisayar Proğramcılığına giderim ama onunda ataması yok. kısacası evde 2 3 zaman öldüreyimde hevesimi alayım...