Yardım Sıvı Soğutma Montajı Nasıl Yapılır ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,319
Allah'a şükür sonunda Corsair Nautilus 360 rs aldım. Montaj deneyimim hiç yok. Şu an Segotep FZ6 Pro takılı nasıl çıkarılacak onu da bilmiyom. Videolu mala anlatır gibi bir şey varsa iyi olur. Kabloları falan da hiç bilmiyom.
Bilgisayarcıya falan kesinlikle vermem

Allah'a şükür sonunda Corsair Nautilus 360 rs aldım. Montaj deneyimim hiç yok. Şu an Segotep FZ6 Pro takılı nasıl çıkarılacak onu da bilmiyom. Videolu mala anlatır gibi bir şey varsa iyi olur. Kabloları falan da hiç bilmiyom.
yputube da arat modeline göre genelde mantık aynı fan kabloları bazısında tekli zincir yapı da bazısı üçlü eğer üç ayrı kablo ise çoklayıcısı vardır onu cpu fan portuna takıcaksın, birde pompa kısmından kablo çıkar onuda kesinlikle anakartın aio pump portuna takmalısın, en sinir bozucu yanı rgb li ise aynı şekilde pompa ve fanlardan rgb kabloları varsa kontrolcüye yok yine içinden çıkar mutlaka çoklayıcıya takıp argb portuna takıcaksın gerisi kolay zaten radyatörü vidalıycan, macun yenileyim pompa bloğunu vidalıycan, en can sıkanı kesinlikle kablolarla uğraşmak birde rgb li ise iyice ortalık biribirine giriyor kablo yönetimi yaparken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burda var rehber.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
Daha önce 2/3 defa aynı soğutucuyu montaj etmiştim ama böyle anlatarak pek anlamam mümkün değil baka baka yapman lazım fakat hiç karışık bişey yok

• Beğen
Daha önce 2/3 defa aynı soğutucuyu montaj etmiştim ama böyle anlatarak pek anlamam mümkün değil baka baka yapman lazım fakat hiç karışık bişey yok
pompaya sürülü macun yeterli mi? Başka forumdan birileri yeterli dedi

macunun kalitesine bağlı. Eğer o macunla montaj yapıp oyunlarda test ederek sıcaklıgnı test edebılırsın. Tatmin edici bir seviyede ise öyle kullanmaya devam edebilirsin

• Beğen
Macunu yeterli. The Provaked Pawn izle o adam bal gibi anlatiyor. Daha Corsair kutuya kılavuz bile koymuyor.

• Beğen
Montajı çok zor değil, hatta kolay da sayılabilir. Bende Arctic Liquid Freezer III Pro 280 var ve montaj aşamaları tabiri caizse Gestapo gibiydi.

• İnanılmaz
Geri