Yardım Sizce Hangi Klavyeyi Almaliyim

Yusuf🏳

80+
Reaksiyon skoru
30
Cok butcem yok fakat bi manyetik klavyenin tadina bakmak istiyorum sizce hangisini almaliyim Mekanik klavyeden cok daha iyi olur mu https://amzn.eu/d/08XLr7mk
Bide oyle cok kullanmicam sadece laptop da oyun oynarken kullanicam https://amzn.eu/d/04czmw2h

gravion markasini hic duymadım hocam ona bisey diyemem ama gamepoweri görmüstüm hatta sepete de eklemisim yanlis hatirlamiyorsam pc hocasi story atmisti gamepower alinabilir gibi geldi bana. diğer markalar hakkinda dediğim gibi bisey diyemem ama gamepower klavye vb. hci donanımlarda f/p bir marka.

gravion markasini hic duymadım hocam ona bisey diyemem ama gamepoweri görmüstüm hatta sepete de eklemisim yanlis hatirlamiyorsam pc hocasi story atmisti gamepower alinabilir gibi geldi bana. diğer markalar hakkinda dediğim gibi bisey diyemem ama gamepower klavye vb. hci donanımlarda f/p bir marka.
Knk manyetik gamepower alacagina mekanik al daha iyi diyorlar kafam karisiyor

Bu fiyat bandında manyetik almak risk. Normal o şekilde yorum yapılması. Manyetik klavyeler, switch olarak uzun ömürlü olsalarda pcb, sensör ve mcu açısından kalite kontrol sorunlarına sahip. Mekaniklerde de zamanla switch sorunları oluşabiliyor. Bu fiyat bandına mekanik almak daha mantıklı. Manyetikte 2.5k altında risk artar. Alıyorsanız da bunu bilerek alın.

Bu fiyat bandında manyetik almak risk. Normal o şekilde yorum yapılması. Manyetik klavyeler, switch olarak uzun ömürlü olsalarda pcb, sensör ve mcu açısından kalite kontrol sorunlarına sahip. Mekaniklerde de zamanla switch sorunları oluşabiliyor. Bu fiyat bandına mekanik almak daha mantıklı. Manyetikte 2.5k altında risk artar. Alıyorsanız da bunu bilerek alın.
Yorumlar iyi diyor

cok haklısınız bu fiyatlarda manyetik gercekten riskli onun yerine red switch normal mekanik bakılabilir.
gamepower cok iyi markalardan birisi değil ayni paraya cuma gaming gecesinden msi vb markalardan düsürebilirsin. tabi manyetik olmayacaktir zaten kesin manyetik alacağim gibi birseyin yoksa mekanikler seni gayet mutlu edecektir. ama dersen ki ben sadece deneyimlemek icin alacağim tabi o senin bileceğin istir zevki olarak alabilrisin

Geri