Keenetic Explorer Dsl Ac1200 Alınır mı?

Rigby39

80+
Reaksiyon skoru
0
Tenda v12 ile arasında kaldım. Keenetic markası sizce nasıl? benim için önemli olan internetin kopmaması

Keenetic'de manuel hız snr ayarı var. Hattınızda sıkıntı varsa, hiçbiri garanti veremez. 2 port var, kablolu cihaz bağlantısı fazla ise onada dikkat edin.
Mercusys mb430 dsl modelinide ekleyin listeye.

Keenetic'de manuel hız snr ayarı var. Hattınızda sıkıntı varsa, hiçbiri garanti veremez. 2 port var, kablolu cihaz bağlantısı fazla ise onada dikkat edin.
Mercusys mb430 dsl modelinide ekleyin listeye.
hattımda sıkıntı yok çok kişide bağlanmıyo sadece ilerde kopma vb şeyler yaşar mıyım o önemli

Kopma olmaz, kablosuz için anten sayısı fazla olan daha iyi olur gibi.

Kopma olmaz, kablosuz için anten sayısı fazla olan daha iyi olur gibi.
Bende modem alıcam 7 8 senedir zyxel vmg3310 muydu öyle bişey var yenileyim istiyorum.Sizin söylediğiniz mercusys e de baktım o da iyi gibi duruyor.Tenda v12 keenetic Explorer ve mercusys arasında hangisi alınır uzun süre kullanılır?Şuan interneti telefon kablosuyla alıyorum ama ucuna dsl ucu eklendi.Hız olarak da 100mbps çok olmasa da 90 alıyorum.İDM de 100 verdiği oluyor bazen.

Keenetic'de 2 port var, kablolu bağlayacağınız cihaz sayısı fazla ise sıkıntı olabilir.
En önemli özellik manuel hız-snr ayarı.
Ayrıca 2 antenli, kablosuz bağlantı bakımından.
Diğerleri 4.
Sıralama olarak
1-Mercusys veya Kenetic
2-Tenda

Keenetic'de 2 port var, kablolu bağlayacağınız cihaz sayısı fazla ise sıkıntı olabilir.
En önemli özellik manuel hız-snr ayarı.
Ayrıca 2 antenli, kablosuz bağlantı bakımından.
Diğerleri 4.
Sıralama olarak
1-Mercusys veya Kenetic
2-Tenda
Hocam kabloyu pc ye bağlıyorum sadece.Pc ile modem dip dibe.Evin diğer tarafına wifi genişletici ile gönderiyorum interneti.Bir xiaomi pro var bir de yeni aldım mercusys 3 antenli model var beyaz renkli ismini unuttum.Aynı odada da 2 telefon kullanıyoruz.Evde toplam 5 telefon var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,186
Üyeler
198,708
Son üye
Ahmet usul

Geri