hattımda sıkıntı yok çok kişide bağlanmıyo sadece ilerde kopma vb şeyler yaşar mıyım o önemliKeenetic'de manuel hız snr ayarı var. Hattınızda sıkıntı varsa, hiçbiri garanti veremez. 2 port var, kablolu cihaz bağlantısı fazla ise onada dikkat edin.
Mercusys mb430 dsl modelinide ekleyin listeye.
Bende modem alıcam 7 8 senedir zyxel vmg3310 muydu öyle bişey var yenileyim istiyorum.Sizin söylediğiniz mercusys e de baktım o da iyi gibi duruyor.Tenda v12 keenetic Explorer ve mercusys arasında hangisi alınır uzun süre kullanılır?Şuan interneti telefon kablosuyla alıyorum ama ucuna dsl ucu eklendi.Hız olarak da 100mbps çok olmasa da 90 alıyorum.İDM de 100 verdiği oluyor bazen.Kopma olmaz, kablosuz için anten sayısı fazla olan daha iyi olur gibi.
Hocam kabloyu pc ye bağlıyorum sadece.Pc ile modem dip dibe.Evin diğer tarafına wifi genişletici ile gönderiyorum interneti.Bir xiaomi pro var bir de yeni aldım mercusys 3 antenli model var beyaz renkli ismini unuttum.Aynı odada da 2 telefon kullanıyoruz.Evde toplam 5 telefon var.Keenetic'de 2 port var, kablolu bağlayacağınız cihaz sayısı fazla ise sıkıntı olabilir.
En önemli özellik manuel hız-snr ayarı.
Ayrıca 2 antenli, kablosuz bağlantı bakımından.
Diğerleri 4.
Sıralama olarak
1-Mercusys veya Kenetic
2-Tenda