Kertmeyen_Kele
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
napak kral boy perisi mi çağıralım
Nasıl bakmıyor benim konuştuğum, takıldığım ve çıktığım tüm kızlar boya bakıyor ve kriter olarak önemsiyor.Genelide bu şekilde.İstediğin kadar erkek yakışıklı olsun eğer kısa boyluysa erkek onu istemiyor.Çünkü yanına yakışan, onu koruyup kollıyacak izlenimi veren, sırtını yaslayabileceği geniş omuzlu tercih ediyor.Daha ben bugüne kadar kısa boylu erkeği isteyen kız görmedim.173 cm bana yetiyor artıyor bile kızların çoğu boyada bakmıyor karizma olmanız lazım çok takmayın
bile diye küçümsediğiniz boyda türkiye ortalamasının 4 cm üstünde uzun bile kabul edilebilir bir boy hocam herkesin o boya gelememeside çok normalSevgilisi olan arkadaşlarımın boyları 1.80 bile değil takmayın bu kadar
Nasıl bakmıyor benim konuştuğum, takıldığım ve çıktığım tüm kızlar boya bakıyor ve kriter olarak önemsiyor.Genelide bu şekilde.İstediğin kadar erkek yakışıklı olsun eğer kısa boyluysa erkek onu istemiyor.Çünkü yanına yakışan, onu koruyup kollıyacak izlenimi veren, sırtını yaslayabileceği geniş omuzlu tercih ediyor.Daha ben bugüne kadar kısa boylu erkeği isteyen kız görmedim.
Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
Kabul ediyorlar onda problem yok.Ben onu örnek olarak belirttim.Artık konuşmalar o şekilde olmuş.Meseleye sadece kız gözü olarakta bakmamak gerekli.Erkekler kendi arasında da boyda rekabet içinde.Boyu uzun cüsseli erkeklerden insanlar çekinir.Kızlar 1.90 üstü değilsin diye kabul etmiyorsa sen de kızları 90-60-90 değilsin veya 55 kilonun üstündesin diye kabul etmezsin olur biter.
Boya takan kızlara kilodan takacaksın.
Turkiye disi ise olabilir ama turkuye icinde zor seninki algida secicilik.Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
Alla alla uzun boylular otomatik daha mi iyi koruyormus. Habib 1.77 conor 1.75 sence bu adamlar kisa mi? Birakin su cahil muhabbetleri. Boyu uzun olan otomatik en iyi olmuyor ilkel icgudulerden baska bir sey degil.Nasıl bakmıyor benim konuştuğum, takıldığım ve çıktığım tüm kızlar boya bakıyor ve kriter olarak önemsiyor.Genelide bu şekilde.İstediğin kadar erkek yakışıklı olsun eğer kısa boyluysa erkek onu istemiyor.Çünkü yanına yakışan, onu koruyup kollıyacak izlenimi veren, sırtını yaslayabileceği geniş omuzlu tercih ediyor.Daha ben bugüne kadar kısa boylu erkeği isteyen kız görmedim.
Daha iyi koruyor demedim.Kızlara öyle izlenim veriyor dedim.İkisi arasında fark var.İster inan ister inanma durum böyle.Boy çok önemli aksini ispat eden ya kısadır ya da kendini böyle avutuyordur.Turkiye disi ise olabilir ama turkuye icinde zor seninki algida secicilik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alla alla uzun boylular otomatik daha mi iyi koruyormus. Habib 1.77 conor 1.75 sence bu adamlar kisa mi? Birakin su cahil muhabbetleri. Boyu uzun olan otomatik en iyi olmuyor ilkel icgudulerden baska bir sey degil.