7800x3d 5070 Sistem Tek Tek Toplama

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
981
Hazır sistem degilde tek tek toplamaya kalksak 16 ramli 5070 ve 7800x3d veya 7500x3d,9700x 70 75k bütçe var yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba

Konu dm'den fiyat bilgisi verilmiştir mesajına dönmüş :) Özelden sistem paylaşmak ne zaman moda oldu konu üzerinden yazın da benzer bütçesi olanlarda fikir alabilsin.

burada onlarca kişiden yardım almak varken neden tek bir kişiden dm bekliyor herkes ayrıca hesabı yeni açmış birisi :D

burada onlarca kişiden yardım almak varken neden tek bir kişiden dm bekliyor herkes ayrıca hesabı yeni açmış birisi :D
ben dm beklemedim herkesten yardım bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu dm'den fiyat bilgisi verilmiştir mesajına dönmüş :) Özelden sistem paylaşmak ne zaman moda oldu konu üzerinden yazın da benzer bütçesi olanlarda fikir alabilsin.
hayır sistem paylaşmadı elindeki işlemciyi satmak istedi ben de olumsuz yanıt verdim yardımlarınızı bekliyorum özelden degil.

ben dm beklemedim herkesten yardım bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır sistem paylaşmadı elindeki işlemciyi satmak istedi ben de olumsuz yanıt verdim yardımlarınızı bekliyorum özelden degil.
senin yapıcağın şey sıcak fırsatlar sekmesinde yatıp kalkmak :D sana lazım olan parçalar indirime girdikçe al acele etme

Bu bütçede istediğin sistem toplanır ama ağırlıklı olarak ne tür oyunlar oynuyorsun onu söyler misin. Başlangıç olarak fikrimiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,402
Üyeler
198,753
Son üye
estertwo

Geri