Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 981
Hazır sistem degilde tek tek toplamaya kalksak 16 ramli 5070 ve 7800x3d veya 7500x3d,9700x 70 75k bütçe var yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba
Taksitli 0 alacağım ürünleri teşekkür ederimÖzelden size yazdım hocam.
banada yazarmısın. 7800x3d,5070 ve patrion 6000 mhz 16 gb ram tek olcak sonradan çiftlarim. Bunlar sabit anakart da wifi li model olsa iyi olur.Özelden size yazdım hocam.
Hocam bana da yazarsanız çok sevinirimTaksitli 0 alacağım ürünleri teşekkür ederim
+++Konu dm'den fiyat bilgisi verilmiştir mesajına dönmüşÖzelden sistem paylaşmak ne zaman moda oldu konu üzerinden yazın da benzer bütçesi olanlarda fikir alabilsin.
Hocam beni de unutmayınÖzelden size yazdım hocam.
Hocam mesaji iletebilir misinizHazır sistem degilde tek tek toplamaya kalksak 16 ramli 5070 ve 7800x3d veya 7500x3d,9700x 70 75k bütçe var yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba
ben dm beklemedim herkesten yardım bekliyorumburada onlarca kişiden yardım almak varken neden tek bir kişiden dm bekliyor herkes ayrıca hesabı yeni açmış birisi![]()
hayır sistem paylaşmadı elindeki işlemciyi satmak istedi ben de olumsuz yanıt verdim yardımlarınızı bekliyorum özelden degil.Konu dm'den fiyat bilgisi verilmiştir mesajına dönmüşÖzelden sistem paylaşmak ne zaman moda oldu konu üzerinden yazın da benzer bütçesi olanlarda fikir alabilsin.
senin yapıcağın şey sıcak fırsatlar sekmesinde yatıp kalkmakben dm beklemedim herkesten yardım bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayır sistem paylaşmadı elindeki işlemciyi satmak istedi ben de olumsuz yanıt verdim yardımlarınızı bekliyorum özelden degil.