Ps5 Pro Mu OEM Kasa mı

Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı? Amacım tamamen zevk almak, oyun fiyatlarına takılmadan objektif yorum yaparsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Hiç fiyata bakmadan konuşursak Gta 6 falan oynarsan ps5 mantıklı. Ama fiyatlara bakarsak pc alınır.

Arkadaşlar ps5 pro zengin işi zaten sıcak fırstalar var oyunlar bir sürü pyun %80 badında indirime giriyor aylık vermek istemeyen onlarıda satın alabilir sen yatırım yap güzel insan . Arkadaş oyun oynayacağım diyor . Ki yarın öbğr gün gta6 çıktığında pcye 1 sene sonra gelicek herkes oyunu oynayacak videosunu çekicek özenip özenip onları izliyceksiniz ps fiyatlarıda şişer iyice bizim ülkede zaten zamlar kapıda uzun lafın kısası kemal sunalın filmi misali ya kızarmış tavuklara camdan ekmek banacaksınız yada kızarmış tavuğun kendisini alıcaksınız arkadaşlar başka bir yol yok yani .
Neey saçmalık ben o parayı ödeyeceğime altına veya gümüşe yatırım yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060 XT+7500f ile b580+7800x3d aynı performansı verir diye düşünüyorum

Hocam tercih meselesi ama ben olsam 7500f yerine ultra 5 225f alırdım

Gta6 icin PS alınır. Bunun dışında

Belli bir yastan sonra PC de iş dışında durmak çok konforsuz rahatsız edici geliyor. Bu yüzden konsol buyuk nimet.
Tv karsisina geciyon bacak bacak üstüne içeceğini aburcuburunu koyuyon yata yata takılıyon.

Gta6 icin PS alınır. Bunun dışında

Belli bir yastan sonra PC de iş dışında durmak çok konforsuz rahatsız edici geliyor. Bu yüzden konsol buyuk nimet.
Tv karsisina geciyon bacak bacak üstüne içeceğini aburcuburunu koyuyon yata yata takılıyon.
Aynısını pc ile de yapabiliyorsun

Çeyreğine yaklaşamıyorsun
720p den 4k ya büyütülmüş çözünürlük ile ve ai frames ile gta 6 maksimum 30 fps ile başarılar 9060 xt 16 gb alsan 4k da high native da neredeyse bütün oyunlarda en az 60 fps alırsın ve de 9060 xt nin gta 6 açacağına eminim ve de 4k medium yada high da oynanabilir bir fps e ulaşacaktır yani ps5 pro dan fazla olacağı kesin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı? Amacım tamamen zevk almak, oyun fiyatlarına takılmadan objektif yorum yaparsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler
playstation şu anda en üçkağıtçı dolandırıcı kim yarışmasında 1.liğe zorluyor gibi bir şey twitterda her gün farklı şeyler görüyorum
geçenlerde psn üyeliklerine zam yapıldı şimdi yine yapacakmış
3 yıl kullanılmayan hesaplar içinde oyunlar dahil silinecek
cd üretmeyecek

gta6 var o yüzden bir yerleri havaya kalkmış

şimdiden teşekkürler
ps5 pro fiyatına aşırı rahat şekilde iyi parçalarla 9060xt/5060ti alırsın onun kolpa 4k çözünürlüğünden daha iyi kalitede 1080p/2k fsr ile çok rahat oynar ve daha yüksek fps alırsın. İstediğin oyunu da indirir kurarsın. gta6 için her yerden seni kısıtlayan ve baskılayan şeyi alma

Benim görüşüm PC her zaman önceliklidir. Kenarda bir bilgisayarın olduktan sonra keyfi olarak PS5 alınmalı.

• Beğen
playstation şu anda en üçkağıtçı dolandırıcı kim yarışmasında 1.liğe zorluyor gibi bir şey twitterda her gün farklı şeyler görüyorum
cd üretmeyecek

ps5 pro fiyatına aşırı rahat şekilde iyi parçalarla 9060xt/5060ti alırsın onun kolpa 4k çözünürlüğünden daha iyi kalitede 1080p/2k fsr ile çok rahat oynar ve daha yüksek fps alırsın. İstediğin oyunu da indirir kurarsın. gta6 için her yerden seni kısıtlayan ve baskılayan şeyi alma
@Xeal kral niye gülüyon seninle aynı anlamda mesaj atmışım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Xeal
Bilgisayar tabii ki de. Soru mu bu? 😁 Neredeyse bütün PlayStation özel oyunları bilgisayara geldi, bir tek Gran Turismo kaldı. O da gelirse artık hiç kimse oyun konsolu almazdı.

cd üretmeyecek

Her şey o nisan-mart ayında olan zam sonucunda oldu zamdan önce 23 24 felanda normal ps5 ps5 pro demiyorum şimdi en az ps5 32 bin felan ps5 pro daha fazla zamlanmıştır.Baktım şimdi ps5 pro sıfır en az 58 bin.Vatan hep genelikle o paraya 245kf 5070 sistemler satıyor üzerine azcık daha ekleyip daha güçlü olan 9070 xt kasalarda alınabilir.Yani zaten oyun fiyatları ps5 in saçma.Ps5'in tek amacı oyun olsa bile hala dediğim gibi saçma bir seçim.Sony'nin yaptığı hatalar yüzünden artık ps5 mantıksız bir seçim oldu ve kim 2019 yılı bir işlemci ve grafik kartına sahip bir şeye bu kadar para verir b580 ve 225f yada 7500f combosu aynı fiyatlara bulanabilirken çok yönlülük açısından oyun açısından oyun fiyatları açısından ve gelecek açısından daha iyi bir tercih ileride bu kasayı geliştirip yada bu kasayla iş kurabilirsin ama ps5 öylece duracak.Anlayabiliyorum tak çalıştır ps5 daha iyi ama pc yi biraz daha inceleyince bağımlı oluyorsun

@Xeal kral niye gülüyon seninle aynı anlamda mesaj atmışım
Sana gülmedim ne yaptıklarına gülüyorum

• Muhteşem
Her şey o nisan-mart ayında olan zam sonucunda oldu zamdan önce 23 24 felanda normal ps5 ps5 pro demiyorum şimdi en az ps5 32 bin felan ps5 pro daha fazla zamlanmıştır.Baktım şimdi ps5 pro sıfır en az 58 bin.Vatan hep genelikle o paraya 245kf 5070 sistemler satıyor üzerine azcık daha ekleyip daha güçlü olan 9070 xt kasalarda alınabilir.Yani zaten oyun fiyatları ps5 in saçma.Ps5'in tek amacı oyun olsa bile hala dediğim gibi saçma bir seçim.Sony'nin yaptığı hatalar yüzünden artık ps5 mantıksız bir seçim oldu ve kim 2019 yılı bir işlemci ve grafik kartına sahip bir şeye bu kadar para verir b580 ve 225f yada 7500f combosu aynı fiyatlara bulanabilirken çok yönlülük açısından oyun açısından oyun fiyatları açısından ve gelecek açısından daha iyi bir tercih ileride bu kasayı geliştirip yada bu kasayla iş kurabilirsin ama ps5 öylece duracak.Anlayabiliyorum tak çalıştır ps5 daha iyi ama pc yi biraz daha inceleyince bağımlı oluyorsun

Sana gülmedim ne yaptıklarına gülüyorum
kral ben de zaten ps5i gömdüm pc yücelttim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Xeal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,050
Üyeler
199,277