🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

rizw3ll

80+
Reaksiyon skoru
16
Normalde protein tozu suplementlerde 2600tl , kreatin 270tl shaker da 150tl. Toplamda yaklaşık 950-1000tl gibi bir indirim oluyo hepsipremiumlulara.Ayrıca satın alanlarda yanında hediye de gönderildiği söylenmiş.

Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 gr + Creabig Kreatin 120GR + Shaker 2080TL
Konudan bağımsız proteinocean kendi sitesinde attığım 3 yorumuda karalama ve rakip firma olduğumu iddia ederek yayınlamadı. Üstüne neden yayınlamıyorsunuz dediğimde benimle müşteri değilmişim gibi bir üslupla konuşuldu. Halbuki beğendiğim aromaya attığım yüksek yıldızı anında yayınlıyor. Kendi sitelerinde şeffaf değiller bilginiz olsun. Attığım yorumda bu aroma çok kötü şu aromalardan şaşmayın tarzı bir yorumdu.

creatinsiz hali 2100 tl creatin bedavaya geliyor sanırım ama daha önceki aldıgım cretani bitiremedim suan sadece protein tozu arıyorum uygun shakelere eklemek için

2400 e Mustang isolate whey protein varken 2k ya normal protein tozu almak çok mantıklı değil. Yanında verdiği creatine 200tl
hatta provitamin mağazalarında aynı protein tozunu 1750tl ye kadar bulabilirsiniz.

arkadaşlar indirimleri kovalayın bu wpc 70 fiyata değmez grizzoneda babalar gününde 1.8kg protein tozu 2.5k idi ve wpc80. Kreatin de alacaksan eğer bana kalırsa marka fark etmez şu an en ucuzu protein ocnda ya lansmandakini al (tadı kötü ve idrarın neon sarırı oluyo b2 den dolayı ama sağlık açısından sakınca yok) ya da 1kg lık al 1 yıl kullanırsın.

Agalar protein tozuna vereceğiniz para yere gidip migrostan vs tavuk, hindi göğüs alıp yaparak hemen hemen aynı proteini alabilirsiniz.
Protein tozunu alacaksanız yine alın ama bence sadece protein açığınız olduğu günlerde takviye olarak kullanın.

5 kutu hindi göğüs aldım 750 Gram olarak haftada 4 gün en az 70 gram protein alıyorum.
Takviye olarak creatin + preworkout yeterli ama ben üstüne pump daha iyi hissedebilmek için citrulline kullanıyorum yine de bu fiyatlar aşırı uçuk bana göre

Beyler yaşım 18 hafif saç dökülmesi var babamın saçının ön üst taraflar seyrek kreatin kullanırsam daha çok saçım dökülür mü?

Agalar protein tozuna vereceğiniz para yere gidip migrostan vs tavuk, hindi göğüs alıp yaparak hemen hemen aynı proteini alabilirsiniz.
Protein tozunu alacaksanız yine alın ama bence sadece protein açığınız olduğu günlerde takviye olarak kullanın.

5 kutu hindi göğüs aldım 750 Gram olarak haftada 4 gün en az 70 gram protein alıyorum.
Takviye olarak creatin + preworkout yeterli ama ben üstüne pump daha iyi hissedebilmek için citrulline kullanıyorum yine de bu fiyatlar aşırı uçuk bana göre
Protein tozu hala cok avantajlı. Aşırı pratik, düşük kalori ve yağ oranı var. Hızlı sindirim ve bir çok avantajı var. Tavuk, et, balık elbet yenilmesi lazım ancak onlar da çok maliyetli. Ayrıca ortalama olarak 70 kg bir bireysen ve kas kazanmak için antrenman yapıyorsan minimum 120 140 gr arası protein alman gerek. 70 gram protein tek başına hiç bir işe yaramaz. Eğet maddiyat durumu kötü ise lor peyniri ve her gün olmasa da tavuk ciğeri tavsiye ederim

Uzun zamandır bakmamıştım 1kilo protein tozu 2k mı olmuş oha

Beyler yaşım 18 hafif saç dökülmesi var babamın saçının ön üst taraflar seyrek kreatin kullanırsam daha çok saçım dökülür mü?
8 senedir sporun içindeyim. Kreatin dediğimiz şey basitçe kas içerisindeki suyu tutarak kasların daha hacimli görünmesini sağlar. Kreatin örneğin ette de bulunur. Sadece sana gerekli kreatini, daha doğrusu kas içindeki su tutulumunu sağlayacak miktarı etten almak için oldukça fazla et yemek gerekir. Kreatin bu kadar basit. Saç dökülmesini artırdığı da kesin olarak kanıtlanmış değildir.

Protein tozu hala cok avantajlı. Aşırı pratik, düşük kalori ve yağ oranı var. Hızlı sindirim ve bir çok avantajı var. Tavuk, et, balık elbet yenilmesi lazım ancak onlar da çok maliyetli. Ayrıca ortalama olarak 70 kg bir bireysen ve kas kazanmak için antrenman yapıyorsan minimum 120 140 gr arası protein alman gerek. 70 gram protein tek başına hiç bir işe yaramaz. Eğet maddiyat durumu kötü ise lor peyniri ve her gün olmasa da tavuk ciğeri tavsiye ederim
Pratik olmasından yana bir yanıtım yok ancak basit mantık bakalım.
Fitness için Protein + Creatin + BCAA ve pek çok vitamin almamız gerekiyor.
Protein tozunda sadece protini alıyorsunuz genel diğer vitaminler eser miktarda oluyor.
Evet ülkede tavuk vs de çok ucuz değil ancak sonuçta spor ürünlerini tek çekim alabiliyorsunuz onun yerine bir marketten taksitli bir şekilde gıda alışverişi yapılabilir ya da aylık stok yapılabilir.
Ben aylık olarak alıyorum ve her gün 100 gram protein almaya çalışmıyorum.
Haftada 4 gün spor yapıyorum ve spor yaptığım günler en az 60 gram protein almaya bakıyorum.
100 gram protein de alsan sonuçta vücut proteini sentezlerken bu proteinin tamamı kaslara gitmiyor.

90 KG'dım şu anda 84 KG'ım ama kas kütlem vs de artıyor bi yandan da kardiyo ve egzersizlerle kilo, yağ durumumu düzeltiyorum.
Benim bile almam gerkeen min protein miktarı 70 gram civarında bu da bana göre yeterli açıkçası (sürekli 100-120 alacağım diye kendimi zorlayıp daha erken bırakmamı sağlamasından ziyade uzun vade böyle daha iyi gider) diye düşünüyorum

Geri