hocam içindeki psu iyi oluyormu bunlarda genelde ayrı alın diyorlar
msi gibi markalarda sorun olmaz, amazondan almanı da tavsiye ederim iade kolaylığı var baktın sorun var direk iade edersin beğenmedim diye, pek bu bütçede ayrı ayrı alırsan kaliteli bir psu zaten 3-4 bin liradan başlıyor, ikinci el alabilirsin ama temiz psu bulabilmek mesele onu da geçtim 2. el piyasası berbat adam sıfır fiyatına satıyor utanmadan.hocam içindeki psu iyi oluyormu bunlarda genelde ayrı alın diyorlar
böyle sistemede düşük psu olmaz msı en mantıklısı gibi duruyor içindeki psu yazsalarmış keşkemsi gibi markalarda sorun olmaz, amazondan almanı da tavsiye ederim iade kolaylığı var baktın sorun var direk iade edersin beğenmedim diye, pek bu bütçede ayrı ayrı alırsan kaliteli bir psu zaten 3-4 bin liradan başlıyor, ikinci el alabilirsin ama temiz psu bulabilmek mesele onu da geçtim 2. el piyasası berbat adam sıfır fiyatına satıyor utanmadan.
hocam kasa da alıcam psu da psu tek başına 3500 tl gibi kasa da iş görür gibi sanki böyle daha mantıklı ayrı kasa+psu öneriniz varmı 4000 t civarı bütçem varBende kasanın aynısı var 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum içindeki psu Msı mag A750BN diye biliyorum C tier işinizi görür.
Ama Sistemi hazır almak yerine kendin topluyorsan psu olarak daha iyi modeller vardır onlarada bakabilirsin.