RTX 5070 MSI Ventus,Ryzen 5 7500f Sisteme Kasa Psu Önerisi

reznov_48

80+
Reaksiyon skoru
0
Özellikleri belirtiğim gibi rtx 5070 msı ventus çift fanlı,3000 tl bütçem kaldı taş çatlasın 4000 ikinci ele mi yönelmeliyim,ps lu kasa mı almalıyım yapılabilinecek en mantıklı işlem ve parçalar hangisi olur?

hocam içindeki psu iyi oluyormu bunlarda genelde ayrı alın diyorlar
msi gibi markalarda sorun olmaz, amazondan almanı da tavsiye ederim iade kolaylığı var baktın sorun var direk iade edersin beğenmedim diye, pek bu bütçede ayrı ayrı alırsan kaliteli bir psu zaten 3-4 bin liradan başlıyor, ikinci el alabilirsin ama temiz psu bulabilmek mesele onu da geçtim 2. el piyasası berbat adam sıfır fiyatına satıyor utanmadan.

msi gibi markalarda sorun olmaz, amazondan almanı da tavsiye ederim iade kolaylığı var baktın sorun var direk iade edersin beğenmedim diye, pek bu bütçede ayrı ayrı alırsan kaliteli bir psu zaten 3-4 bin liradan başlıyor, ikinci el alabilirsin ama temiz psu bulabilmek mesele onu da geçtim 2. el piyasası berbat adam sıfır fiyatına satıyor utanmadan.
böyle sistemede düşük psu olmaz msı en mantıklısı gibi duruyor içindeki psu yazsalarmış keşke

Bende kasanın aynısı var 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum içindeki psu Msı mag A750BN diye biliyorum C tier işinizi görür.

Ama Sistemi hazır almak yerine kendin topluyorsan psu olarak daha iyi modeller vardır onlarada bakabilirsin.

Son düzenleme:
Bende kasanın aynısı var 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum içindeki psu Msı mag A750BN diye biliyorum C tier işinizi görür.

Ama Sistemi hazır almak yerine kendin topluyorsan psu olarak daha iyi modeller vardır onlarada bakabilirsin.
hocam kasa da alıcam psu da psu tek başına 3500 tl gibi kasa da iş görür gibi sanki böyle daha mantıklı ayrı kasa+psu öneriniz varmı 4000 t civarı bütçem var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,325
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri