Buds 5 Pro daha iyi ama öyle aman aman fark yok fakat fiyati 8K civari oldugu icin daha tercih edilebilir oluyor ozellikle Huawei cihazlar iPhone modellerle sorunsuz calisiyor. Yine de bir Airpods entegrasyonu kadar olamaz tabii ama sana kalmis tercih.8200 9 taksit huawei Buds 5 pro daha iyi değil mi kazık yemiş gibi hissediyorum şuan buna 11.5k verdiğime
Ben de hepsipay ile 12 taksitle Pro 3 aldım bir dezavantajını gördünüz mü ? normalde bankalar limit arttırmazken hepsipay baya yüksek bi limit verdi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
finansal bilgimin sıfır olduğu zamanlar. normal fiyatı sağdaki ama ben hepsipay bakiyesi mi ne zıkkımsa onunla 12 taksit yapmıştım allah belasını versin. yıllar geçiyor ulan hala o fiyata airpods pro 3 var şaka gibi ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu nerede göremedim
Yani kartla almak varken kazıklıyor baya. Aldığım fiyat belliBen de hepsipay ile 12 taksitle Pro 3 aldım bir dezavantajını gördünüz mü ? normalde bankalar limit arttırmazken hepsipay baya yüksek bi limit verdi.
Benim kart limitim düşüktü mantıklı geldi aldığım ürün 13K civarıydı benden 15 çıkacak 12 ayda ödicemYani kartla almak varken kazıklıyor baya. Aldığım fiyat belli
bende o kafayla girdim de pahalı ya bence.. hayırlı olsun yine deBenim kart limitim düşüktü mantıklı geldi aldığım ürün 13K civarıydı benden 15 çıkacak 12 ayda ödicem
kupon nerde yazsan kullansak1500tl kupon da var
burdaki linke tıkladığımda çıktı karşıma belki kişiye özeldir emin değilimkupon nerde yazsan kullansak